Παρηγοριά η πέμπτη θέση

Πρόβλημα αποτελεί για τον ΑΟΞ η διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς είχε πιάσει ρυθμό στην προσπάθειά του για είσοδο στην πρώτη πεντάδα.
0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
13/03/2018 • 23:58
Ξάνθη, πανηγυρική
  • shares
Πρόβλημα αποτελεί για τον ΑΟΞ η διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς είχε πιάσει ρυθμό στην προσπάθειά του για είσοδο στην πρώτη πεντάδα. 

Με καθόλου καλό μάτι δεν είδαν στον ΑΟΞ την υπουργική απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος της Super League. Κι αυτό, διότι κόβεται ο ρυθμός της ομάδας, τη στιγμή που αυτή είχε βρει βηματισμό για είσοδο στην πρώτη πεντάδα της τελικής κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα.

Η τεχνική ηγεσία της Ξάνθης, της μόνης πέμπτης αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία της μεγάλης κατηγορίας, αναγκαστικά πρέπει να αλλάξει τον προγραμματισμό σε ό,τι αφορά στις προπονήσεις των παικτών. 

Ουσιαστικά, καλείται να βρει τρόπο να τους διατηρήσει σε φόρμα, χωρίς, ωστόσο, να γνωρίζει το βάθος του χρονικού ορίζοντα που πρέπει να το κάνει αυτό, καθώς η διακοπή είναι επ’ αόριστον. 

Ο Μίλαν Ράσταβατς κι οι συνεργάτες του συζητούν το ενδεχόμενο να κλείσει ο ΑΟΞ φιλικό παιχνίδι το προσεχές διάστημα, ώστε να μη βγούνε εντελώς εκτός ρυθμού οι ποδοσφαιριστές. Είναι κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει ίσως και την Τετάρτη (14/3). 

Στα ευχάριστα για τον Σέρβο τεχνικό της ομάδας της Ξάνθης είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών παικτών. Είναι όλοι στη διάθεσή του κι αυτό του επιτρέπει να δουλεύει στις προπονήσεις όπως επιθυμεί. 

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας απηύθυνε πρόσκληση στους ποδοσφαιριστές, που θα συμμετέχουν στην αποστολή της Εθνικής Νέων για τους αγώνες της φάσης elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας U19. Ανάμεσα στους παίκτες που κάλεσε, είναι ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Δημήτρης Μελιόπουλος.
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/01/2019 • 07:45

Μεγάλα φαβορί απέναντι σε μικρές παγίδες!

Με κίνητρο και ποιοτική ανωτερότητα παίζουν απόψε για τη νίκη η Νόριτς, η Λιλ, η Μπεσικτάς, η Ρέϊντζερς, η Παλέρμο και η Γκενκ κόντρα σε ομάδες υποδεέστερες ποιοτικά αλλά σαφώς λιγότερο πιεσμένες ψυχολογικά