Παίρνει επισήμως θέση ο ΠΑΟΚ

Εντός της ημέρας αναμένεται να τοποθετηθεί επισήμως ο ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στον αγώνα με την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής και τη διακοπή του πρωταθλήματος.
13/03/2018 • 11:28
Ο Ιβάν Σαββίδης
  • shares
Εντός της ημέρας αναμένεται να τοποθετηθεί επισήμως ο ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στον αγώνα με την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής και τη διακοπή του πρωταθλήματος. Οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά μελετούν όλα τα δεδομένα και σε συνεργασία με το νομικό τμήμα της ομάδας θα καταστρώσουν την υπερασπιστική γραμμή, που θα ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής. Σε αυτό το πλαίσιο θα είναι και η τοποθέτηση των «ασπρόμαυρων» την Τρίτη.

Ήδη, τόσο ο Γιώργος Σαββίδης, όσο και ο Κυριάκος Κυριάκος έχουν πάρει θέση μέσω των σελίδων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να υποστηρίξουν πως ο αγώνας διεκόπη, λόγω της απόφασης της ΑΕΚ να μην επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο και όχι λόγω της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη. Παράλληλα, εξετάζεται προσεκτικά και το φύλλο αγώνα, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις από το νομικό τμήμα της ομάδας. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/07/2019 • 07:45

Ματς για γκολ σε Μπακού, Σκόπια και νησιά Φερόε

Περισσότερο αξίζει απόψε στα προκριματικά του Europa League να δούμε τα παιχνίδια όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή και σαφώς μπορεί να μετρήσει η έδρα, η αγωνιστική ετοιμότητα και η εμπειρία. Τις μικρές εκπλήξεις ας τις ψάξουμε εκεί όπου η πρόκριση έχει κριθεί!