Σφοδρή επίθεση του Μαραντόνα στον Ινφαντίνο

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Τζιάνι Ινφαντίνο, υπογραμμίζοντας πως δεν έχει τελειώσει με τη δικαιοσύνη.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Τζιάνι Ινφαντίνο, υπογραμμίζοντας πως δεν έχει τελειώσει με τη δικαιοσύνη. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε πως ο νέος πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου γνώριζε για τα σκάνδαλα των Μπλάτερ και Πλατινί, ενώ τον αποκάλεσε «προδότη».

Αρχικά, ο Μαραντόνα τόνισε: «Ο Ινφαντίνο είναι προδότης και θα αποκαλυφθεί. Οι ΗΠΑ δεν έχουν τελειώσει την έρευνα για την FIFA. Εκείνος κρατούσε όλα τα χαρτιά του Πλατινί και του Μπλάτερ, αλλά δεν ήξερε τίποτα; Αν όντως ισχύει αυτό, ή είναι χαζός ή έχει πάθει άνοια».

Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αγαπημένη του Νάπολι: «Δεν έχω να πω κάτι κακό για τον Μαουρίτσιο Σάρι. Τον σέβομαι πολύ. Και όχι τώρα που παίρνει αποτελέσματα, αλλά πάντα. Είμαι φανατικός οπαδός της Νάπολι και θέλω κάθε Κυριακή να κερδίζει».

Σχετικά με τη «μάχη» του ιταλικού πρωταθλήματος υπογράμμισε: «Η διαφορά τους είναι στον πάγκο. Η Γιούβε έχει παίκτες που μπορεί να βοηθήσουν. Η Νάπολι πρέπει να συνεχίσει έτσι και να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια. Η Γιουβέντους μπορεί να «σκοντάψει» και πρέπει να έχει επαφή με την κορυφή».

Τέλος, ο Μαραντόνα αναφέρθηκε και στα σενάρια, που τον θέλουν να σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής στους «παρτενοπέι», από κάποιο πόστο στη διοίκηση: ««Διάβασα πως ο  Ντε Λαουρέντις θέλει να μου μιλήσει. Έχουμε συναντηθεί 3-4 φορές αλλά δεν μου έχει πει τίποτα. Θα ήθελα να μιλήσουμε. Είμαι στο Ντουμπάι, σε εκείνον αρέσουν τα ταξίδια, οπότε μπορεί να έρθει μια μέρα να τα πούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.