Γκαρθία: «Αισθανόμουν άσχημα για τον Μάρτινς»

11/03/2018 • 20:57
Ο Όσκαρ Γκαρθία
  • shares
Ο Όσκαρ Γκαρθία αναφέρθηκε στην συμμετοχή του Αντρέ Μάρτινς στο Πλατανιάς - Ολυμπιακός, ενώ ο Γιάννης Χατζηνικολάου τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στην συνέντευξη Τύπου:

Όσκαρ Γκαρθία (Ολυμπιακός):

Για το τι του άρεσε από το ματς:
«Μας άρεσε το γεγονός θέλαμε στα τελευταία λεπτά να παίξουν παίκτες που είχαν λίγα λεπτά συμμετοχής και είμαστε ικανοποιημένοι από την κατάσταση που τους είδαμε. Μας άρεσε όπως παίξαμε στο πρώτο μέρος και με και χωρίς μπάλα. Αυτό που θα θέλαμε περισσότερο ήταν να σκοράρουμε περισσότερο, γιατί στο μέλλον θα χρειαστούμε την βοήθειά τους. Γενικότερα είμαστε ικανοποιημένοι και είχαμε την υπεροχή».
 
Για τα παράπονά του από κάποιους παίκτες:
« Δεν θα επεκταθώ για αυτό το θέμα. Ό,τι είχα να πω το έχω πει και στους ίδιους τους παίκτες. Πάντοτε προσπαθώ να βάλω τους παίκτες που είναι οι πιο κατάλληλοι για τις αποστολές των αγώνων. Εγώ πάντοτε λέω μακάρι οι παίκτες να μου κάνουν δύσκολη την ζωή ως προς τις αποφάσεις μου για την ενδεκάδα ή την αποστολή γιατί έτσι θα είναι πιο ανταγωνιστικοί και θα έχω περισσότερες επιλογές».
 
Για τον Μάρτινς:
«Εδώ και πολύ καιρό ο Μάρτινς μας έχει δείξει και γενικά δείχνει πολλά καλά πράγματα. Αισθανόμουν άσχημα που δεν του έδινα χρόνο συμμετοχής. Στην θέση που αγωνίζεται ο Αντρέ έχουμε πολλούς παίκτες. Πιστεύαμε λοιπόν ότι το συγκεκριμένο ματς με τον Πλατανιά ήταν μία καλή ευκαιρία για να του ανταποδώσουμε την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνει στις προπονήσεις. Είναι ένας παίκτης που είτε παίζει, είτε δεν παίζει, καθημερινά στον Ρέντη προπονείται πάρα πολύ καλά. Πιστεύω ότι δικαιούται να πάρει χρόνο συμμετοχής και να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την ομάδα στην συνέχεια».

Γιάννης Χατζηνικολάου (Πλατανιάς):


«Αγωνιστικά δεν έχω να πω πολλά πράγματα, από την στιγμή που η διαφορά των δύο ομάδων είναι εμφανής, κάτι που ήταν ξεκάθαρο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει πολύ γρήγορα να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα. Οι μέτοχοι και η διοίκηση πρέπει να ξεκινήσουν το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, γιατί μετά από έξι χρόνια στη Super League είναι κρίμα να διαλύσει ο Πλατανιάς. Πρέπει να αφήσουν τους εγωισμούς κατά μέρος και να συγκροτήσουν την ομάδα από την αρχή. Στη παρούσα φάση το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι η ομάδα κοιτά να είναι εντάξει με την άδεια.

Για το δικό μου κομμάτι, θα προσπαθήσω να δώσω παραπάνω χρόνο συμμετοχής σε κάποια νέα παιδιά, για να δούμε σε ποιους παίκτες μπορούμε να βασιστούμε και κυρίως στα συμβόλαια που θα είναι και του χρόνου.

Αυτό που θέλω να πω, επειδή με ρωτάτε για τους εγωισμούς, είναι ότι όπως όλοι μαζί είχαμε βοηθήσει για να φτάσει η ομάδα μέχρι εδώ, τώρα έχουμε και όλοι ευθύνη για το γεγονός ότι η ομάδα βουλιάζει. Πρέπει όσοι αγαπούν τον Πλατανιά, να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί ο καθένας».

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/01/2019 • 08:15