Όνειρα Ευρώπης για ΠΑΣ

Στον ΠΑΣ Γιάννινα κάνουν όνειρα Ευρώπης και για τον λόγο αυτό έκαναν κάλεσμα στον κόσμο για το ματς της Δευτέρας με τον Απόλλωνα στους Ζωσιμάδες.
11/03/2018 • 20:37
Πέδρο Κόντε, ΠΑΣ Γιάννινα
  • shares
Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Απόλλωνα την Δευτέρα στους Ζωσιμάδες και με νίκη παραμένει στο κόλπο της 5ης θέσης αφού θα υπολείπεται μόλις δύο βαθμούς της Ξάνθης που για την ώρα έχει την προνομιούχο θέση. 

Για τον λόγο αυτό η διοίκηση του Άγιαξ της Ηπείρου εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, ώστε να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας να διεκδικήσει την 5η θέση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ανακοίνωση:

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ…

Έξι παιχνίδια έχουν απομείνει στο φετινό πρωτάθλημα, με τον ΠΑΣ να είναι κοντά στην 5η θέση. Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι ανάγκη οι φίλαθλοι μας να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας για να της δώσουν την ώθηση να πετύχει το στόχο της στους τελευταίους αγώνες.

Καλή τους επιτυχία και ο κόσμος, η δύναμη της ομάδας μας, να γίνει ο 12ος παίκτης…»

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/03/2018 • 08:00

Τεστ σε ελεύθερο πνεύμα και αυτοσχεδιασμούς

Τα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων αυτή την εποχή μπορεί να μην έχουν τόση μεγάλη ενέργεια όμως η χαλαρότητα και πιθανόν η έλλειψη ομοιογένειας μπορούν να συμβάλλουν στην παραγωγικότητά τους.

06/03/2018 • 13:18