«Ακέραιες οι πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού»

Η Λαμποράλ Κούτσα πρέπει να δείξει την ποιότητά της και να βγάλει χαρακτήρα κόντρα στον Ολυμπιακό αν θέλει να έχει πιθανότητες νίκης στο ΣΕΦ, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Η Λαμποράλ Κούτσα πρέπει να δείξει την ποιότητά της και να βγάλει χαρακτήρα κόντρα στον Ολυμπιακό αν θέλει να έχει πιθανότητες νίκης στο ΣΕΦ, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς. 

«Για να νικήσεις στο ΣΕΦ, χρειάζεται να έχεις ποιότητα και χαρακτήρα. Αν όχι, δεν πρόκειται να τα καταφέρεις, γιατί ο Ολυμπιακός διαθέτει πολύ έμπειρους παίκτες. Βρισκόμαστε σε ένα γκρουπ με ομάδες του κορυφαίου επιπέδου. Ο καθένας μπορεί να χάσει από τον άλλο, γιατί όλες οι ομάδες είναι ισχυρές» ανέφερε ο Κροάτης προπονητής των Βάσκων για να προσθέσει σχετικά με τους Πειραιώτες:

«Ο Ολυμπιακός δεν θα αλλάξει το στυλ του. Διαθέτει πολλές επιλογές και διαφορετικούς τρόπους να επιτεθεί, γι’ αυτό πρέπει να σταματήσουμε το παιχνίδι τους. Οι πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού παραμένουν ακέραιες και εμείς δεν πρέπει να κάνουμε από τώρα υπολογισμούς, γιατί μπορεί στο τέλος να έχουμε πρόβλημα».

Τέλος, σε ότι αφορά τον τραυματισμό του Γιάννη Μπουρούση και το αν προλαβαίνει το παιχνίδι, ανέφερε:

«Ο Μπουρούσης δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Θα περιμένουμε σήμερα ή αύριο, ώστε να διαπιστώσουμε την κατάστασή του και αν έχουμε τη δυνατότητα να τον υπολογίζουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.