Ήθελαν να επιστρέψουν τον Εμενίκε

Η διοίκηση της Λας Πάλμας φέρεται να κινήθηκε για την διακοπή του δανεισμού του Εμάνουελ Εμενίκε, καθώς θεωρεί πως ο Αφρικανός δεν είναι σε θέση να τη βοηθήσει την εφετινή αγωνιστική περίοδο.
26/02/2018 • 13:52
Ο Εμάνουελ Εμενίκε
  • shares
Η διοίκηση της Λας Πάλμας φέρεται να κινήθηκε για την διακοπή του δανεισμού του Εμάνουελ Εμενίκε, καθώς θεωρεί πως ο Αφρικανός δεν είναι σε θέση να τη βοηθήσει την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Νιγηριανός επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, ο οποίος θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Εμενίκε ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να χάσει τα παραπανίσια κιλά που είχε. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η διοίκηση της ισπανικής ομάδας είχε επικοινωνία με τον Ολυμπιακό, από τον οποίο ζήτησε να διακοπεί ο δανεισμός του παίκτη, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό από τους πρωταθλητές Ελλάδος και ο παίκτης θα παραμείνει έως το φινάλε της σεζόν στους νησιώτες.
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/07/2019 • 07:03

Στόχος η αποτελεσματικότητα για Γιουνγκ Μπόϊς, Μόλντε και Σάμροκ Ρόβερς

Φαβορί για την νίκη αλλά προαπαιτούμενη την ουσία είναι σήμερα η Γιουνγκ Μπόϊς, η Ρέϊκιαβικ και η Μόλντε. Σε διαφορετικό πλαίσιο η ανάλογη αναζήτηση της Σάμροκ Ρόβερς με αντίπαλο την σοβαρή, τελευταία, UCD