Τον… δάγκωσε (vid)

Με τέρματα των Παπουλή και Μάντζιου, ο ΟΦΗ πήρε μια σπουδαία νίκη επικρατώντας του Λεβαδειακού με 2-0.

Με τέρματα των Παπουλή και Μάντζιου, ο ΟΦΗ πήρε μια σπουδαία νίκη επικρατώντας του Λεβαδειακού με 2-0.

Ο ΟΦΗ από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λιβαδειάς, με αποτέλεσμα να πάρει και τον πλήρη έλεγχο και να απειλεί την εστία των γηπεδούχων. Μάλιστα σχεδόν σε όλη την διάρκεια της πρώτης περιόδου της αναμέτρησης, οι Κρητικοί ήταν αυτοί που δημιουργούσαν, αλλά και έχαναν ευκαιρίες, έχοντας περιορίσει σε ρόλο κομπάρσου τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου.

Οπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, βάσει της εικόνας του αγώνα, ο ΟΦΗ ήταν και αυτός που έφτασε στο γκολ. Ο Μάντζιος με εξαιρετικό τρόπο έκανε την κάθετη πάσα προς τον Παπουλή, ο οποίος και δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει και να δώσει έτσι το προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του.

Πάντως για να μην αδικείσουμε και τους Βοιωτούς, θα πρέπει να αναφέρουμε πως είχαν και την δική τους μεγάλη ευκαιρία σε αυτό το πρώτο μέρος, όμως ο Κάρολο έδειξε τα καλύτερα αντανακλαστικά του και με εξαιρετική απόκρουση δεν άφησε τον Σουμπίνιο να χρισθεί σκόρερ κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός έδειξε διατεθειμένος να αλλάξει την αγωνιστική του εικόνα και η αλήθεια είναι πως μπήκε δυνατά, με στόχο να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Ομως από την στιγμή που δεν το κατάφερε, ο ΟΦΗ ισορρόπησε εκ νέου τον αγώνα και άρχισε να ανακτά τον έλεγχό του.

Τα καρέ του Κάρολ διαφυλάχθηκαν από τους αμυντικούς του Νίκου Αναστόπουλου και πλέον οι ασπρόμαυροι προσπάθησαν για να πετύχουν το δεύτερο γκολ που θα “κλείδωνε” και τη νίκη τους. Και πραγματικά πέτυχαν τον σκοπό τους, έστω κι από την άσπρη βούλα. Ο Παπουλής ανατράπηκε από τον Μουλόπουλο και ο Μάντζιος που ανέλαβε την εκτέλεση δεν λάθεψε με αποτέλεσμα να διαμορφώσει και το τελικό 2-0.

Η νίκη των Κρητικών τους έφερε ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ παράλληλα δημιούργησε προβλήματα στους γηπεδούχους, καθώς έχουν που έχουν δύσκολο έργο, από την στιγμή που δεν παίρνουν και τους βαθμούς στην έδρα τους, αυτό γίνεται ακόμα δυσκολότερο αναφορικά με την παραμονή τους στην κατηγορία.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 18η
Αγώνας: Λεβαδειακός-ΟΦΗ
Γήπεδο: Λιβαδειάς
Διαιτητής: Καλογερόπουλος
Βοηθοί: Ελευθερίου, Γρεβένης

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Κόρμπος, Μελισσάς, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Παπαδόπουλος.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Μπούρμπος, Πίτσος, Σόουζα, Γαλανόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Ζόρντι Λοπεθ, Βερόν, Μάντζιος, Σίσιτς, Παπουλής.

Δείτε τι δήλωσαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι Αλεξίου του Λεβαδειακού και Γεωργίου του ΟΦΗ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.