Επιστρέφει τα χρήματα η ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσής της πως θα επιστρέψει το αντίτιμο των εισιτηρίων για το αναβληθέν παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσής της πως θα επιστρέψει το αντίτιμο των εισιτηρίων για το αναβληθέν παιχνίδι με τον Ατρόμητο. 

Αναλυτικά: 

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους που είχαν αγοράσει εισιτήρια για τον αναβληθέντα αγώνα κυπέλλου ΑΕΚ – Ατρόμητος ότι οι επιστροφές των χρημάτων των εισιτηρίων τους θα γίνει ως εξής:

Για τους αγοραστές των e-tickets (αγορές ίντερνετ) θα γίνει ακύρωση όλων των συναλλαγών από την ΠΑΕ ΑΕΚ, χωρίς να χρειάζεται να γίνει η οποιαδήποτε ενέργεια από τους ίδιους τους φιλάθλους.

Όσοι είχαν αγοράσει τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια, θα μπορούν από τη Δευτέρα 07/03 να έρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων) με το απόκομμα του εισιτηρίου τους και να τους επιστρέφονται τα χρήματα, σε ημέρες και ώρες εργασίας Δευτέρα-Παρασκευή από τις 11:00 έως τις 16:00. Οι ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές έως και την Τρίτη 5 Απριλίου». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.