Βελτιωμένος και αποφασισμένος (vid)

Ο Άρης γύρισε το ματς στο «Καυτανζόλγειο» Στάδιο και πήρε τη νίκη 3-1 απέναντι στη Δόξα Δράμας. Οι «κίτρινοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το τυχερό γκολ του Παπαδόπουλου στο 19', όμως ισοφάρισαν με τον Ακόστα στο 20' και πήραν τη νίκη με τον Καστίγιο στο 31' και στο 86'.

Ο Άρης γύρισε το ματς στο «Καυτανζόλγειο» Στάδιο και πήρε τη νίκη 3-1 απέναντι στη Δόξα Δράμας. Οι «κίτρινοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το τυχερό γκολ του Παπαδόπουλου στο 19′, όμως ισοφάρισαν με τον Ακόστα στο 20′ και πήραν τη νίκη με τον Καστίγιο στο 31′ και στο 86′.

Αυτή ήταν η πέμπτη εφετινή νίκη των «κίτρινων» στο πρωτάθλημα, με την οποία έφτασαν τους 22 βαθμούς και ανέβηκαν στην όγδοη θέση της βαθμολογίας. Δεύτερη εκτός έδρας νίκη για τον Άρη, μετά από αυτή στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Η Δόξα Δράμας έμεινε ουραγός με μόλις τρεις βαθμούς. Αυτή ήταν η δέκατη εφετινή ήττα των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα και τέταρτη εντός έδρας.

Η σκακιέρα των προπονητών
Η Δόξα Δράμας ξεκίνησε την αναμέτρηση με 4-2-3-1 και τον Σέρεμετ κάτω από τα δοκάρια. Οι Τριποτσέρης και Μπριλάκης ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ οι Ψυχογιός και Σικαλιάς ήταν τα δυο μπακ. Οι Παπαδόπουλος και Λίμα ήταν οι δυο αμυντικοί μέσοι, με τους Γελαδάρη, Ουέλινγκτον και Σοϊλέδη να αποτελούν τη μεσοεπιθετική τριάδα. Στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Βάντερσον.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης ξεκίνησε με το ίδιο σύστημα και τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια. Οι Ντίκο και Σανκαρέ ήταν οι δυο κεντρικοί αμυντικοί με τους Μίσελ και Καζναφέρη να αγωνίζονται στα άκρα της άμυνας. Οι Φατί και Ακόστα ήταν οι δυο αμυντικοί μέσοι, με τους Νέτο, Καπετάνο και Ούμπιδες να αποτελούν τη μεσοεπιθετική τριάδα. Στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Καστίγιο.

«Κίτρινη» πρωτοβουλία
Ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Καπετάνο στο 8′, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε έξω από την εστία των γηπεδούχων. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μίσελ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 13′ ο Σανκαρέ δεν κατάφερε εξ επαφής να στείλει τη μπάλα στην άδεια εστία του Σέρεμετ, χάνοτνας την καλύτερη στιγμή της αναμέτρησης μέχρι εκείνο το σημείο.

Η σπόντα και η απάντηση
Στο 19′, ο Βελλίδης προσπάθησε να διώξει τη μπάλα, μετά από γύρισμα του Καζναφέρη, όμως αυτή κόντραρε πάνω στον Παπαδόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα του Άρη. Η Δόξα Δράμας πήρε το προβάδισμα στο σκορ με ανέλπιστο τρόπο και χωρίς να έχει απειλήσει ιδιαίτερα την άμυνα των «κίτρινων». Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ των «μαυραετών» στο εφετινό πρωτάθλημα. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Άρης κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια.

Ο Καζναφέρης έκανε την σέντρα στη μεγάλη περιοχή και ο Ακόστα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σέρεμετ για το 1-1 των φιλοξενούμενων στο 20′. Από εκείνο το σημείο της αναμέτρησης και μετά, το ματς είχε καλό ρυθμό με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να βρουν στην κόντρα το δεύτερο γκολ και τους φιλοξενούμενους να πιέζουν την αντίπαλη άμυνα. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Καστίγιο ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον Άρη.

Ολοκλήρωσε την ανατροπή ο Καστίγιο
Ο Μεξικανός επιθετικός βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα για δεύτερη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα, μετά από ωραία προσπάθεια του Καπετάνου. Στο 37′ ο Ούμπιδες έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς για την ομάδα του Μασάδο και αυτή ήταν η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου. Ο Άρης πήγε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου μπροστά στο σκορ 2-1, καθώς ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου.

Έπεσε ο ρυθμός, βολεύονταν ο Άρης
Στο δεύτερο μέρος ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αν και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Οι γηπεδούχοι δε φαίνονταν ικανοί να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση, ενώ οι «κίτρινοι» φάνηκαν να βολεύονται με το προβάδισμα που είχαν στο σκορ και δεν έψαξαν όπως στο πρώτο μέρος το γκολ. Στο 55′ ο Άρης είχε την ευκαιρία με τον Καστίγιο να «κλειδώσει» τη νίκη, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε έξω από την εστία του Σέρεμετ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Φατί σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή της Δόξας Δράμας, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Απείλησε ο Σοϊλέδη
Ο Άρης είχε μια ακόμα ευκαιρία με τον Νέτο να «τελειώσει» το ματς, όμως το σουτ του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή μέσα από τη μεγάλη περιοχή, πέρασε έξω από την εστία του Σέρεμετ. Στο 73′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ της ισοφάρισης, όμως στο γύρισμα του Σοϊλέδη, δεν υπήρξε κάποιος παίκτης της ομάδας του Μάκη Κατσαβάκη για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της εστία του Βελλίδη.

Στο 77′ ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη για να φέρει το ματς στα ίσια. Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, ο Άρης προφύλαξε τα νώτα του, προκειμένου να κρατήσει το υπέρ του 2-1 και δεν ρίσκαρε στην επίθεση. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν τις δυνάμεις και τη φαντασία για να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα του Άρη και μετά τις ευκαιρίες του Σοϊλέδη, φάνηκε να εγκαταλείπουν τη «μάχη».

Το «κλείδωσε» ο Καστίγιο
Στο 86′ ο Καστίγιο σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση και τρίτο του Άρη στο «Καυτανζόγλειο», δίνοντας τέλος στις όποιες ελπίδες είχαν οι γηπεδούχοι για να φέρουν το ματς στα ίσα. Ο Μεξικανός επιθετικός έφτασε τα τρία γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης του «Καυτανζογλείου», με τον Άρη να πανηγυρίζει μια δίκαιη νίκη, βάση της εικόνας που είχε στην αναμέτρηση. Πάλεψε η Δόξα Δράμας, όμως φάνηκε για μια ακόμα φορά να έχει πρόβλημα στο γκολ.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 18η
Αγώνας: Δόξα Δράμας-Άρης
Γήπεδο: «Καυτανζόγλειο» Στάδιο
Διαιτητής: Κάκος
Βοηθοί: Γκάγκας, Γουργιώτης

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Βάντερσον, Μπριλλάκης, Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Σοϊλέδης, Ουέλινγκτον.

Άρης (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Καστίγιο, Φατί, Ντίκο, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Καπετάνος, Ούμπιδες, Ακόστα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.