“Ταμείο στο τέλος”

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε ότι η Ξάνθη θα κάνει το καλύτερο δυνατό στον σημερινό (22/1) αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε ότι η Ξάνθη θα κάνει το καλύτερο δυνατό στον σημερινό (22/1) αγώνα με τον Ολυμπιακό. «Έχω ξαναπεί ότι ο αντίπαλος διαθέτει εξαιρετική ομάδα. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι εμείς δεν θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, όπως κάνουμε πάντα σε κάθε παιχνίδι μας» είπε ο Έλληνας τεχνικός στη «Real News».
Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Τόσα ματς αήττητοι, δεν είναι και λίγο. Το περιμένατε;

«Για να είμαι ειλικρινής όχι, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που μπλέκω με ρεκόρ. Ήμασταν 13 παιχνίδια χωρίς ήττα στη Λάρισα. Το θέμα είναι να δουλεύουμε σωστά, να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε και η ομάδα να προχωράει. Και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

-Ο στόχος από την αρχή ποιος ήταν;

«Να αλλάξουμε φιλοσοφία. Επιθυμία και του κύριου Πανόπουλου ήταν η Ξάνθη να αρχίσει να αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο, χωρίς να υπολείπεται σε ουσία. Δημιουργήσαμε και επιμένουμε σε μία νέα ομάδα, με ταλέντα που έχουν όρεξη για δουλειά και διάκριση και προσπαθούμε παράλληλα να είμαστε ανταγωνιστικοί στην κατηγορία. Εν μέρει είμαι ευχαριστημένος».

-Γιατί εν μέρει;

«Διότι πιστεύω ότι, βάσει της απόδοσης και του ποδοσφαίρου μας, μπορούσαμε όσο και αν ακούγεται εγωιστικό, να έχουμε κατακτήσει και άλλους βαθμούς. Αλλά συνεχίζουμε προσηλωμένοι σε αυτό που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι και αισιοδοξώ σε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις και αποτελέσματα».

-Φιλοδοξίες έχετε;

«Ποιος δεν έχει; Προτιμώ, ωστόσο, να βαδίζω προσεκτικά, βήμα βήμα. Και αν είναι να έρθει κάτι, θα έρθει μόνο του. Δεν πιέζω καταστάσεις».

-Άνοιξε η όρεξη για Ευρώπη;

«Στόχος μας μεγάλος, ξαναλέω, είναι να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Από εκεί και πέρα, ταμείο θα κάνουμε στο τέλος. Τα μεγάλα λόγια δεν κάνουν καλό. Αν καταφέρουμε να διατηρήσουμε τη δουλειά μας σε υψηλό επίπεδο, τα αποτελέσματα είναι εκείνα που θα μας δικαιώσουν».

-Μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα ή εξωτερικό;

«Και τα δύο. Πριν από κάμποσο καιρό, μάλιστα, είχα δεχθεί πρόταση από μεγάλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Έγιναν κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν προχώρησε το θέμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.