Μόνιμα στη Γουλβς οι Αφόμπε και Μπολί

Την απόκτηση του Μπένικ Αφόμπε με κανονική μεταγραφή από τη Μπόρνμουθ ανακοίνωσε σήμερα (1/6) η -«νεοφώτιστη» στην Premier League- Γουλβς.

Την απόκτηση του Μπένικ Αφόμπε με κανονική μεταγραφή από τη Μπόρνμουθ ανακοίνωσε σήμερα (1/6) η -«νεοφώτιστη» στην Premier League- Γουλβς. 

Ο 25χρονος στράικερ αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περιόδου 2017-18 στους Γουόντερερς με τη μορφή του δανεισμού από τα «κεράσια». Πέτυχε έξι γκολ σε 17 αγώνες και βοήθησε τη Γουλβς να κατακτήσει τον τίτλο στην Championship και, παράλληλα, να πανηγυρίσει την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια», με αποτέλεσμα η ομάδα να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αφόμπε είχε φορέσει τη φανέλα της Γουλβς και το διάστημα Ιανουάριος 2015-Ιανουάριος 2016, με απολογισμό 23 τέρματα σε 48 συμμετοχές.

Στο μεταξύ, και ο Βίλι Μπολί θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Γουλβς. Και αυτό γιατί ο αγγλικός σύλλογος έκανε χρήση της οψιόν αγοράς του Γάλλου αμυντικού, ο οποίος αγωνίστηκε την παρελθούσα σεζόν στους Γουόντερερς με τη μορφή του δανεισμού από την Πόρτο. Μολονότι ένας σοβαρός τραυματισμός τον άφησε δύο μήνες εκτός δράσης στο ξεκίνημα της χρονιάς, ο Μπολί «έγραψε» 37 συμμετοχές με τη Γουλβς με απολογισμό τρία γκολ και συμπεριλήφθηκε στην ενδεκάδα της χρονιάς στην Championship, την οποία ανέδειξε η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Αγγλίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.