Ικανοποιημένος ο Ομπράντοβιτς

Απόλυτα ικανοποιημένος με την συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του κόντρα στον ΚΑΟΔ, εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του κόντρα στον ΚΑΟΔ, εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο μικρό χρονικό περιθώριο προετοιμασίας που είχε η ομάδα του και κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί κοντά σους πρωταθλητές Ευρώπης στο παιχνίδι της Τετάρτης.

«Είχαμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε μετά την επιστροφή μας από το Μιλάνο. Μία ουσιαστικά προπόνηση και αυτή θα την έλεγα προπόνηση ανανέωσης για να ξεκουραστούμε και να μπορούμε να παίξουμε. Όμως για μία ακόμα φορά σε λιγότερο από 48 ώρες καταφέραμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι με υψηλή αυτοσυγκέντρωση. Και είχαμε ένα καλό παιχνίδι τόσο εξαιτίας εμάς όσο και του ΚΑΟΔ που ήρθε εδώ να παίξει μπάσκετ και όχι σαν κάποιες άλλες ομάδες που έρχονται να παίξουν αργό μπάσκετ, με τυχερά σουτ.

Ο ΚΑΟΔ έπαιξε καλό μπάσκετ και ήρθε με σκοπό να αγωνιστεί σοβαρά και ανταγωνιστικά. Είναι πολύ καλό για το μπάσκετ αυτό… Καλή επιτυχία στον ΚΑΟΔ και ευχαριστώ τους φιλάθλους μας που ήρθαν και ελπίζω την Τετάρτη να έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση. Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που είναι εξαιρετική αλλά έχουμε χρόνο να τα πούμε αυτά», δήλωσε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Είναι ένας παίκτης που καταλαβαίνει το μπάσκετ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Είναι πάντα καλό να έχεις τέτοιους παίκτες μαζί σου. Ο “Σάρας” σήμερα με τον “Σάρας” που είχαμε όταν πρωτοήρθε είναι το ίδιο άτομο, όσον αφορά το μπάσκετ… Είναι λίγο πιο σοβαρός γιατί έχει παντρευτεί, περιμένει δεύτερο παιδί. Όλα όσα κάνει κατά την διάρκεια του αγώνα είναι καλά για όλους μας».

Από την πλευρά  του ο Άλεξ Μάριτς υπογράμμισε: «Πιστεύω πως παίξαμε καλά και μείναμε συγκεντρωμένοι παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε πολύ χρόνο μετά το προηγούμενο μας ματς. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον ΚΑΟΔ για το ωραίο παιχνίδι που κάναμε. Το κλειδί ήταν η συγκέντρωση μας και στα 40’».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.