Η Ολλανδία …φαβορί για την προετοιμασία του Τριφυλλιού

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσανατολίζονται στην επιλογή προπονητικού κέντρου στην Ολλανδία για την καλοκαιρινή προετοιμασία του Τριφυλλιού.

Ο προγραμματισμός του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν έχει μείνει αρκετά πίσω, καθώς ακόμα δεν έχει κλείσει το θέμα του προπονητή και μια από τις σημαντικές εκκρεμότητες που υπάρχουν είναι και η καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας. 

Εδώ και αρκετό καιρό έχουν προταθεί στους Πράσινους διάφορα προπονητικά κέντρα στην Ολλανδία και στην Πολωνία, ωστόσο ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες που θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, προκειμένου να “κλειστεί” η καλοκαιρινή …βάση του Τριφυλλιού και τα φιλικά παιχνίδια.

Οι Πράσινοι – και κυρίως ο Νταμπίζας – θα ασχοληθούν με το συγκεκριμένο θέμα την ερχόμενη εβδομάδα, αφού στενεύουν τα χρονικά περιθώρια, ενώ αναμένεται να γίνει και σύσκεψη μεταξύ των στελεχών του ποδοσφαιρικού τμήματος.  

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσανατολίζονται στην επιλογή προπονητικού κέντρου στην Ολλανδία, καθώς έχουν μείνει αρκετά ικανοποιημένοι με τις συνθήκες που συνάντησαν τα τελευταία χρόνια στη “Χώρα της Τουλίπας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.