Καράμπελας: «Είχα άλλα όνειρα με την ΑΕΚ»

Στην κάμερα της Nova και τον Μανώλη Βογιατζάκη μίλησε ο Νίκος Καράμπαλας αμέσως μετά την αναμέτρηση Εργοτέλης- ΑΕΚ.

Στην κάμερα της Nova και τον Μανώλη Βογιατζάκη μίλησε ο Νίκος Καρέμπαλας αμέσως μετά την αναμέτρηση Εργοτέλης- ΑΕΚ.

Για τις προτάσεις που έχει: «Πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες , πράγματι έχω κάποιες προτάσεις , αύριο θα τις θέσω προ της διοίκησης θα τις αξιολογήσουμε και από κει και πέρα θα δούμε τι μέλλει  γενέσθαι. Οι προτάσεις είναι επίσημες προς εμένα, στη διοίκηση δεν έχουν γίνει ακόμα, νομίζω ότι αύριο θα γίνει και αυτό».

Για το αν στόχος του είναι να μείνει ελεύθερος όπως οι Γκέντσογλου και Μπερνς: «Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω ακόμα, ίσως να γίνει και αυτό αλλά ίσως και να υπάρξει μια χρυσή τομή με την ομάδα. Αυτό δεν το ξέρω ακόμα και πρέπει να το συζητήσουμε. Από κει και πέρα να πούμε πως μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα γιατί σκοπός μου όταν ήρθα στην ΑΕΚ ήταν να μείνω 10 χρόνια, αυτό ήταν το όνειρό μου. Τα όνειρα δεν διαρκούν πολύ, οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει να κοιτάξουμε και αλλού».

Για το αν αυτή είναι η σωστή λύση: «Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει το δρόμο του, είχαμε πει εξάλλου ότι θα κάνουμε υπομονή όσο μπορέσουμε και μετά τα μέσα Ιανουαρίου ο καθένας θα προσπαθήσει ότι καλύτερο μπορεί για τον εαυτό του. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε επαγγελματίες και ότι έχουμε και μια καριέρα μπροστά μας».

Για το ποιες ομάδες ενδιαφέρονται για τον ίδιο: « Νομίζω ότι αυτές τις μέρες θα το μάθετε, δεν χρειάζεται να το πούμε τώρα»



*** Ο Διονύσης Γιαννακόπουλος, πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου επικοινώνησε με την ΠΑΕ ΑΕΚ και τόνισε ότι θα παραστεί στα Σπάτα την μεθεπόμενη Κυριακή, αποδεχόμενος το κάλεσμα του Μιχάλη Τροχανά.


*** Ο Μπουγαϊδης έγινε αλλαγή αναγκαστικά, αφού όπως έγινε γνωστό υπέστη κάκωση δικεφάλου. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου τις επόμενες ημέρες.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.