Βάργκας: “Όλη η ομάδα κέρδισε, όχι μόνο εγώ” (video)

Ο Ρόναλντ Βάργκας παρέλαβε τα δύο βραβεία του για το καλύτερο γκολ και για το γεγονός ότι ψηφίστηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της 24ης αγωνιστικής.

Ο Ρόναλντ Βάργκας παρέλαβε τα δύο βραβεία του για το καλύτερο γκολ και για το γεγονός ότι ψηφίστηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της 24ης αγωνιστικής.

Ο διεθνής άσος της ΑΕΚ αναφέρθηκε αρχικά στην διπλή βράβευσή του, η οποία συνέβη για την απόδοση που είχε σε ένα ντέρμπι και όχι σε οποιοδήποτε παιχνίδι:

“Είναι πολύ σημαντικό το να καταφέρνεις να κερδίσεις αυτά τα βραβεία σε ένα ντέρμπι. Έτσι κι αλλιώς για όλους τα ντέρμπι είναι τα πιο σημαντικά παιχνίδια. Τόσο για την ομάδα γενικά όσο για μένα. Αισθάνομαι χαρούμενος που πήρα αυτά τα δύο βραβεία, αλλά θέλω να πω ότι θα τα μοιραστώ με τους συμπαίκτες μου γιατί όλη η ομάδα κέρδισε και όχι μόνο εγώ”.

Για το γεγονός ότι εξελίχθηκε φέτος σε …άνθρωπο των ντέρμπι, ο Βάργκας είπε:

“Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά επαναλαμβάνω ότι είναι δουλειά συνολική. Εγώ ήμουν ο τυχερός που άγγιξα τελευταίος τη μπάλα και κατάφερα να τη στείλω στα δίχτυα του αντιπάλου και να σκοράρω, αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο όποιος και να σκόραρε. Σίγουρα είμαι χαρούμενος που εγώ τα κατάφερα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα πήρε τη νίκη και σ’ αυτό το παιχνίδι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.