Εργοτέλης-ΑΕΚ: Η συνέντευξη Τύπου(vid)

Δείτε τί δήλωσαν Νίκος Καραγεωργίου και Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τυπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Εργοτέλης - ΑΕΚ...

Δείτε τί δήλωσαν Νίκος Καραγεωργίου και Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τυπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Εργοτέλης – ΑΕΚ…

Νίκος Καραγεωργίου:

«Η αρχή δεν ήταν καλή για εμάς, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη με έλεγχο του παιγνιδιού. Στο δεύτερο είχε περισσότερες φάσεις. Θα μπορούσαμε να δεχθούμε το 2-0 ή να κάνουμε και το 2-1. Ότι είχαν να δώσουν οι ποδοσφαιριστές το έδωσαν και έστω και ένας βαθμός μας ανεβάζει λίγο στη βαθμολογία. Ήρθε και μου είπε ότι δεν ένιωθε καλά και δεν ήθελε να αγωνιστεί. Δεν ξέρω αν ήταν ψυχολογικό. Ήταν για να παίξει το παιδί. Θα το συζητήσουμε στην προπόνηση. Η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά και για τους παίκτες της και για τον αντίπαλο. Και ερασιτέχνες να κατεβάσει, πρέπει να έχεις και ικανούς παίκτες και ψυχολογία για να νικήσεις».

Για τις απουσίες που είχε ο Εργοτέλης ανέφερε: «Αυτό είναι το κέντρο μας: Ολίσε, Μπετο, Φραγκουλάκης, Κυριακίδης τέσσερα παιδιά όλα κι όλα. Τον Φραγκουλάκη τον αναγκάσαμε να παίξει ακραίος, πιστεύοντας ότι θα προσέφερε συγκλίνοντας προς το κέντρο, ώστε να ελέγχουμε το παιγνίδι».

Για την παρουσία του Κατσικοκέρη υποστήριξε: «Είναι φυσικό που μπήκε ο Νίκος και προσέφερε. Θα πρέπει πάντα αυτοί που μπαίνουν να προσφέρουν γιατί από τον πάγκο είναι σε θέση να διαβάζουν το παιγνίδι. Το ίδιο ισχύει και με το Γιαλούση».

Τέλος, για τον αποκλεισμό του Λεάλ και πιθανή παραχώρησή του, σχολίασε: «Σε μια πιθανή μετακίνηση του παίκτη υπεισέρχονται και οικονομικοί οροί όπου δεν έχω λόγο. Όμως θεωρώ ότι αν έρθει πρόταση ικανοποιητική θα συζητηθεί και θα αποφασίσει η διοίκηση αν θα φύγει ο παίκτης. Για τον Λεάλ δεν υπάρχει πρόταση».

Νίκος Κωστένογλου: «Σκοινοβατούμε κάθε μέρα. Κάτι πρέπει να γίνει σύντομα στην ΑΕΚ. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει καθημερινά. Πάγια θέση μου είναι όχι σε μεταγραφές, αλλά τώρα χάνουμε παίκτες μας από το ρόστερ και δεν μπορούμε να προωθήσουμε άλλους από τις Ακαδημίες. Όσους έχουμε τους αξιοποιούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Η ΑΕΚ είναι σε πολύ δύσκολη θέση και για αυτό λέω συγχαρητήρια στα παιδιά. Δεν θέλω μιζέρια, παρότι έχουμε πρωτόγνωρα προβλήματα για την ιστορία και το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Πρέπει να βρεθεί μια λύση και σύντομα. Υπερβάλλουν εαυτούς τα παιδιά. Στην επανάληψη θα μπορούσαμε να κάνουμε το 0-2, αλλά δεν το πετύχαμε. Καθημερινά ξεκινά η προπόνηση και δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Η κατάσταση πρέπει να αλλάξει και να δραστηριοποιηθούν κάποιοι. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πικραμένοι γιατί έβαλαν πολλά λεφτά και τα έχασαν».

«Δεν θέλω μιζέρια και ευτυχώς σήμερα σταθήκαμε στο ύψος μας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Θεωρώ ότι όσες και αν είναι οι δύσκολες συνθήκες, είμαστε στην ΑΕΚ και πρέπει να φέρουμε την αποστολή μας εις πέρας. Δεν θέλω σκυμμένα κεφάλια και μιζέρια, ακόμη και αν περνάμε δύσκολα. Στεναχωριέμαι που δεν κερδίσαμε. Εύκολα μπορεί να αλλάξει ένα ματς. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε εύκολα σήμερα. Έχουμε μια σταθερή πορεία και εικόνα, παρότι περνάμε πολύ δύσκολα».

«Ξεκινήσαμε καλά το ματς. Μέχρι το 20′-25′ είχαμε τον έλεγχο, αλλά μετά ισορρόπησε ο Εργοτέλης. Στο τέλος του ημιχρόνου είχαμε μια αναγκαστική αλλαγή και μας άλλαξε τα σχέδια. Μετά στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε το γκολ και είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες για το 0-2 με τον Σιαλμά και την αντεπίθεση του Λαγού. Στην εξέλιξη της δεύτερης φάσης φάγαμε το γκολ και μετά ο Εργοτέλης για πέντε λεπτά είχε την υπεροχή και θα μπορούσαμε να χάσουμε κιόλας το ματς. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου. Παίξαμε με μια ενδεκάδα αναγκαστικών αλλαγών σε κάποιες θέσεις. Κατέβαλαν όλα τα παιδιά μεγάλη προσπάθεια. Είμαι ικανοποιημένος από τα νέα παιδιά. Ο Μπουγαΐδης έχει μυικό τραύμα και γενικώς τα παιδιά έδειξαν καλή εικόνα. Ο Εργοτέλης είναι πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και είναι μια ομάδα με προπονητή πολλά χρόνια και σταθερή παρουσία στο πρωτάθλημα που δεν μπορείς να κερδίσει εύκολα εντός ή εκτός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.