Μαρκόπουλος: «Δύσκολος αντίπαλος η Καβάλα»

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται η αναμέτρηση με την Καβάλα, σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται η αναμέτρηση με την Καβάλα, σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο. Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη στην αναμέτρηση της Πυλαίας, ενώ υπογράμμισε πως θα πρέπει οι παίκτες του θα πρέπει να προσέξουν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Αρχικά, ο Μαρκόπουλος δήλωσε: «Έχουμε αλλάξει σε πολύ σημαντικό βαθμό την ομάδα μας, έχουμε πλέον τρία νέα πρόσωπα κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δούμε πως θα δεθούμε σαν ομάδα. Από την άλλη η Καβάλα είναι μία ομάδα που έχει έναν σταθερό κορμό από την αρχή της σεζόν και έχει καταφέρει να πετύχει ορισμένα πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα και να έχει και φέτος μία καλή πορεία. Αυτό σημαίνει ότι η προσπάθειά μας θα πρέπει να είναι μεγάλη, από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και το έργο μας δύσκολο, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι φυσικά η νίκη».

Στην συνέχεια, ο Ούρος Ντούβνιακ τόνισε: «Επιτέλους έρχεται η ώρα να παίξω και είναι αλήθεια ότι περιμένω αυτό το παιχνίδι και την στιγμή που θα μπω στο γήπεδο με ιδιαίτερη αγωνία. Αντιλαμβάνομαι ότι θα χρειαστούμε λίγο χρόνο, γιατί υπάρχουν πλέον τρεις νέοι παίκτες στην ομάδα, αλλά δουλεύουμε πολύ και ελπίζουμε ότι σύντομα θα είμαστε όλοι έτοιμοι. Το παιχνίδι περιμένουμε ότι θα είναι δύσκολο, γιατί πρόκειται για έναν καλό και αξιόλογο αντίπαλο που θέλει ιδιαίτερη προσοχή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.