«Ερυθρόλευκη» γιορτή στο Σικάγο

14/02/2018 • 17:07
«Ερυθρόλευκη» γιορτή στο Σικάγο.
  • shares
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 5η ετήσια γιορτή της Σχολής του Ολυμπιακού στο Σικάγο.

Αναλυτικά η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων»:

«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 5η ετήσια γιορτή της Σχολής του Ολυμπιακού στο Σικάγο. Οι εκατοντάδες ποδοσφαιριστές της Σχολής μας, μαζί με τους προπονητές και τους γονείς τους, γιόρτασαν την είσοδο του νέου χρόνου σε μια σπουδαία γιορτή που οργάνωσαν με επιτυχία οι επικεφαλής της Σχολής Γιάννης και Άντζελα Κοσμάς μαζί με τους συνεργάτες τους. 

Κατά την διάρκεια της γιορτής η Σχολή έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της με τους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί να κερδίζουν πλούσια δώρα. Παράλληλα βραβεύτηκαν όλες οι ομάδες της Σχολής οι οποίες δοξάζουν τον Ολυμπιακό στο Σικάγο και στις ΗΠΑ. 

Ο κ. Γιάννης Κοσμάς μιλώντας στο olympiacos.org δήλωσε: "Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό που είναι δίπλα μας σ' όλα. Εμείς νομίζουμε ότι είμαστε στον Πειραιά και όχι στο Σικάγο. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη παγκόσμια οικογένεια και εδώ στο Σικάγο το έχουν καταλάβει όλοι αυτό. Με τον σωστό προγραμματισμό, την καθοδήγηση και έχοντας όραμα θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα και θα στοχεύουμε πάντα στην κορυφή, γιατί απλά είμαστε Ολυμπιακός"».
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός

Σάββατο 19 Ιανουαρίου, 17:15

Live
18/01/2019 • 07:45

Μεγάλα φαβορί απέναντι σε μικρές παγίδες!

Με κίνητρο και ποιοτική ανωτερότητα παίζουν απόψε για τη νίκη η Νόριτς, η Λιλ, η Μπεσικτάς, η Ρέϊντζερς, η Παλέρμο και η Γκενκ κόντρα σε ομάδες υποδεέστερες ποιοτικά αλλά σαφώς λιγότερο πιεσμένες ψυχολογικά