Σκληραίνει τη στάση του ο Βέμερ

Ο Γενς Βέμερ πιέζει ώστε να ενεργοποιηθούν οι ρήτρες κατά του Παναθηναϊκού, οι οποίες προβλέπουν αφαίρεση βαθμών, λόγω των οφειλών προς το πρόσωπό του.
13/02/2018 • 12:56
Ο Γενς Βέμερ
  • shares
Ο Γενς Βέμερ πιέζει ώστε να ενεργοποιηθούν οι ρήτρες κατά του Παναθηναϊκού, οι οποίες προβλέπουν αφαίρεση βαθμών, λόγω των οφειλών προς το πρόσωπό του. Ο Γερμανός υποστηρίζει πως οι «πράσινοι» θα έπρεπε να καταβάλουν έως τις 3 Φεβρουαρίου την πρώτη δόση από τις 500 χιλιάδες ευρώ, που του οφείλουν, κάτι που τελικά δεν έγινε. Ο δικηγόρος του παίκτη, Πάρης Ατλαμάζογλου ζήτησε να εφαρμοστούν άμεσα οι σχετικές ποινές του ΚΑΠ, οι οποίες προβλέπουν αφαίρεση βαθμών. 

Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους τονίζουν πως θα καταβάλουν προσεχώς τη δόση προς τον Γερμανό ποδοσφαιριστή, πριν επικυρώσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ την τιμωρία. Οι «πράσινοι» περιμένουν ακόμα τα χρήματα της δόσης από τη μετεγγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν, τα οποία προορίζονται για να καλύψουν τα συμβόλαια των παικτών, καθώς επίσης και δόσεις προς πρώην παίκτες της ομάδας. 

Η αραβική ομάδα είναι να καταβάλει μέσω της συγκεκριμένης δόσης 750 χιλιάδες ευρώ στο «τριφύλλι». Οι «πράσινοι» προσπαθούν να έρθουν σε επικοινωνία με τη διοίκηση της αραβικής ομάδας, για να ενημερωθούν σχετικά με την καθυστέρηση της καταβολής των χρημάτων και σκέφτονται να καταφύγουν στις FIFA και UEFA, σε περίπτωση που καθυστερήσει ακόμα περισσότερο η αποπληρωμή από την πλευρά των Αράβων. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/05/2018 • 08:32

Τα αουτσάϊντερ δίνουν χρώμα κι ενέργεια σε Σαραγόσα, Νάπολι και Γλασκόβη (video)

Το φινάλε στο Ιταλικό πρωτάθλημα έχει τεράστιο ενδιαφέρον για το πλασάρισμα των θέσεων για τα προκριματικά του Europa League όπως και για την παραμονή στην κατηγορία.Αμφίρροπα ματς περιμένουμε στο Χάμαρμπι της Σουηδίας, στο Μπριζ και στη Γκασκόβη

loading the player...

09/05/2018 • 16:07