“Καμία σχέση ο Σαββίδης με όσα προβάλλουν τα ΜΜΕ”

Για τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τον ΠΑΟΚ γενικότερα, μίλησε ο Μάρκο Μιχόγεβιτς, κάνοντας δηλώσεις στην πατρίδα του.

Για τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τον ΠΑΟΚ γενικότερα, μίλησε ο Μάρκο Μιχόγεβιτς, κάνοντας δηλώσεις στην πατρίδα του. 

Ο Βόσνιος αμυντικός του δικεφάλου, μίλησε στην εφημερίδα «Sport Avaz»: 

Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ:
«Μου πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστώ στην ομάδα… Ειλικρινά, ήταν δύσκολο για εμένα στην αρχή, αλλά τώρα όλα είναι πολύ καλά».

Για τις διαφορές που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας και της Βοσνίας: «Υπάρχουν πολλές επενδύσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι υποδομές είναι πολύ καλύτερες από τις δικές μας. Είναι ακριβώς αυτές οι υποδομές, που λείπουν από το βοσνιακό ποδόσφαιρο και δεν γίνεται το ποδόσφαιρο μας καλύτερο, καθώς εδώ έχουμε ταλαντούχους και καλούς παίκτες, αλλά δεν μπορούν να αποδώσουν αγωνιζόμενοι σε τέτοια γήπεδα».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Για να είμαι ειλικρινής, ο Σαββίδης είναι ένα πολύ καλός άνθρωπος. Δεν έχει καμία σχέση με τα όσα προέβαλαν τα ΜΜΕ. Ζει για τον ΠΑΟΚ και απλά τον πληγώνουν όσα έγιναν, καθώς περίμενε με ανυπομονησία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για την Εθνική Βοσνίας: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό, αλλά εγώ δεν φοβάμαι. Δουλεύω συνέχεια και θέλω να πάρω χρόνο συμμετοχή, για να αποδείξω στον Ρόμπερτ Προσινέτσκι, ότι αξίζω μια θέση στην Εθνική Ομάδα».

Για την προηγούμενη ομάδα του την Σαράγεβο: «Η προηγούμενη σεζόν για την Σεράγεβο ήταν ταραγμένη. Όπως λένε, αυτή η ομάδα δεν είναι η ίδια με τους οπαδούς και χωρίς αυτούς. Οι φίλοι της Σαράγεβο είναι οι καλύτεροι οπαδοί της χώρας και θα ήθελα να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό δίπλα στην ομάδα για να κάνουν την ατμόσφαιρα που μόνο αυτοί ξέρουν να κάνουν. Ελπίζω ότι η Σεράγεβο θα είναι καλά προετοιμασμένο στην επόμενη σεζόν και θα έχει καλά αποτελέσματα».

Για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: «Είναι ένας υπέροχος τύπος. Πέρασα πολύ χρόνο μαζί του και με βοήθησε πολύ από τότε που ήρθα στον ΠΑΟΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.