Άνοιξε η όρεξη και μετά τον Φρεντ θέλει και Βεράτι ο Μουρίνιο

Πριν ένα χρόνο βρέθηκε πολύ κοντά στο να φορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα και να πραγματοποιήσει ένα από τα μεγάλα του όνειρα, δηλαδή να γίνει συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι. Ο Μάρκο Βεράτι είναι διαθέσιμος και έτοιμος να σπάσει το συμβόλαιο του με την ΠΣΖ και οι μνηστήρες αυξάνονται.

Νούμερο ένα στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το καλοκαίρι είναι ο Μάρκο Βεράτι με την αγγλική ομάδα να είναι έτοιμη να προσφέρει 100 εκατομμύρια για την απόκτησή του.Ο Ζοζέ Μουρίνιο τρέφει μεγάλο σεβασμό για τις ικανότητες του Ιταλού και επιθυμεί να τον φέρει στο Όλντ Τράφορντ. Μετά τον Βραζιλιάνο Φρεντ, που τα έχει βρει με τον σύλλογο και αναμένεται η συγκατάθεση της Σαχτάρ, ο Πορτογάλος τεχνικός είναι έτοιμος για το μεγάλο μπαμ.
Ο σύλλογος ενδιαφέρεται επίσης για τον Σέρβο της Λάτσιο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, που δεν κατάφερε να βγει με τους Ρωμαίους του χρόνου στο Champions League χάνοντας από την Ίντερ την τελευταία προνομιούχο θέση στα σαλόνια. Ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο ζητά 100 εκατομμύρια ευρώ ακατέβατα.
Το περασμένο καλοκαίρι είχε βρεθεί κοντά στην Μπαρτσελόνα με την μετεγγραφή να μην προχωρά και τον Βεράτι να ζητά συγνώμη από το Γαλλικό σύλλογο για τις επικοινωνίες που είχε με τους ”μπλαουγκράνα” χωρίς την άδεια τους.
Ο Ιταλός ήταν την περασμένη σεζόν από τους βασικούς συντελεστές στην πορεία της ΠΣΖ για ακόμα ένα πρωτάθλημα Γαλλίας αλλά ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξει περιβάλλον.
Ο 25χρονος μέτρησε 20 εμφανίσεις στο βασικό σχήμα της ΠΣΖ και αρκετοί τον κατηγόρησαν για την ενέργεια του να δεχθεί κόκκινη κάρτα στον επαναληπτικό αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League.
Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή πάντως πρόσφατα δήλωσε πως ο πελάτης του είναι ”φυλακισμένος”στο Παρκ Ντε Πρένς, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020.
 

.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.