Σενάρια για Μάτρι στο λιμάνι

Ο Αλεσάντρο Μάτρι φέρεται να βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των ιθυνόντων του Ολυμπιακού, οι οποίοι συνεχίζουν την αναζήτηση ενός επιθετικού, που θα κληθεί να κάνει τη διαφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Αλεσάντρο Μάτρι φέρεται να βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των ιθυνόντων του Ολυμπιακού, οι οποίοι συνεχίζουν την αναζήτηση ενός επιθετικού, που θα κληθεί να κάνει τη διαφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 33χρονος Ιταλός επιθετικός έχει προταθεί στους Πειραιώτες, οι οποίοι εξετάζουν την περίπτωσή του. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Σασουόλο, με την οποία είχε τρία γκολ σε 23 συμμετοχές. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει φορέσει τις φανέλες των Γιουβέντους και Μίλαν.

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ενδιαφέρον για την απόκτηση του βετεράνου επιθετικού έχει εκδηλώσει και η Πάρμα. Ο Μάτρι αξιώνει ετήσιες οικονομικές απολαβές που θα φτάνουν κοντά στα δυο εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δύσκολα θα δώσει η διοίκηση του Ολυμπιακού, σε έναν ποδοσφαιριστή αυτής της ηλικίας.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.