Χατσερίντι ναι μεν, αλλά...

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να συμφώνησε με τον Εβγέν Χατσερίντι για το προσεχές καλοκαίρι, αφού δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της Ντιναμό Κιέβου και να τον κάνει δικό του από τώρα.
0
Κωστής Μπότσαρης
30/01/2018 • 15:36
Εβγέν Χατσερίντι
  • shares
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες από τις αρμόδιες πηγές ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με τον Εβγέν Χατσερίντι, με την προοπτική, όμως, η συμφωνία αυτή να τεθεί σε ισχύ απ' το προσεχές καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Ντιναμό Κιέβου, καθώς μέχρι την παρούσα χρονική στιγμή παραμένει πολύ μεγάλη η απόσταση ανάμεσα στους ανθρώπους του «δικεφάλου» και την ουκρανική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ ναι μεν, είναι πρόθυμος να δαπανήσει ένα σημαντικό ποσο προκειμένου να τον εντάξει στις τάξεις του από τώρα, ωστόσο τα χρήματα που αξιώνει η Ντιναμό Κιέβου που σημειωτέον βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του αντικαταστάτη του Χατσερίντι, τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Ζαμπράνο, παραμένει αμετακίνητη στις υψηλότατες απαιτήσεις της. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΑΟΚ - Ξάνθη

Σάββατο 24 Νοεμβρίου, 19:30

Live
loading the player...
14/11/2018 • 08:31

Για το γόητρο παίζει η Νοτς Κάουντι. Για το θέαμα το ματς στην Ισλανδία

Για το πληγωμένο της γόητρο θα παίξει απόψε η Νοτς Κάουντι κόντρα στην ανώτερη αλλά και νευρική Ντόνκαστερ.Σε πιο επιφυλακτικούς ρυθμούς περιμένουμε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο για το κύπελλο Ελλάδος

14/11/2018 • 10:51