Ζιντάν: «Εγώ δεν είχα πετύχει τέσσερα γκολ…»

Ειδική αναφορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν Ζιντάν μετά τα τέσσερα γκολ του Πορτογάλου στην εντός έδρας νίκη επί της Θέλτα με 7-1.

Ειδική αναφορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν Ζιντάν μετά τα τέσσερα γκολ του Πορτογάλου στην εντός έδρας νίκη επί της Θέλτα με 7-1.
 
Μερίδα των οπαδών που βρέθηκαν στο «Μπερναμπέου» αποδοκίμασαν τον Ρονάλντο για τα σχόλια εις βάρος των συμπαικτών του μετά την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης.
 
Από την πλευρά του, εκείνος ανέβηκε στη δεύτερη θέση στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών στο ισπανικό πρωτάθλημα με 252 τέρματα.
 
«Αυτή η εμφάνιση ήταν σημαντική για τον Κριστιάνο εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ δεν πέτυχα ποτέ τέσσερα γκολ στην καριέρα μου. Είμαι χαρούμενος για την αποψινή εμφάνισή του. Οσο για τις αποδοκιμασίες, είναι μέρος του παιχνιδιού και δεν ήταν μόνο για εκείνον», σχολίασε ο Γάλλος τεχνικός.
 
«Οι οπαδοί μας είναι απαιτητικοί και θέλουν πάντα περισσότερα. Αυτό είναι καλό. Επίσης, ξέρουν τον Κριστιάνο και έχουν καταλάβει πολύ καλά ότι μπορεί να πετύχει τέσσερα γκολ και ότι είναι μοναδικός», κατέληξε ο Ζιντάν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.