Ακόμη πιο κοντά στην Αλάνιασπορ ο «Βίγια»

Η Αλάνιασπορ ανέβασε την προσφορά της προς τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Λούκα Βιγιαφάνιες, ο οποίος... ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Τουρκία.
0
Νίκος Τζουάννης
23/01/2018 • 21:48
Ο Λούκα Βιγιαφάνιες
  • shares
Η Αλάνιασπορ ανέβασε την προσφορά της προς τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Λούκα Βιγιαφάνιες, ο οποίος... ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Τουρκία. Οι Τούρκοι δίνουν ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ άμεσα στους «πράσινους» κι ενώ η προηγούμενη πρότασή τους έφτανε μεν τα 1,2 εκατ. ευρώ, αλλά περιελάμβανε μπόνους επίτευξης στόχων, μισθούς του παίκτη και ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο, ωστόσο, υπάρχει και στην τελευταία προσφορά.

Πλέον, η Αλάνιασπορ πλησίασει το μίνιμουμ του ποσού που ζητά ο Παναθηναϊκός για την παραχώρηση του Αργεντίνου, από την πλευρά του οποίου υπάρχει μεγάλη πίεση να γίνει η μεταγραφή, καθώς ο πάικτης έχει δεχθεί πρόταση για ένα πολύ ελκυστικό συμβόλαιο.

Οι δύο ομάδες είναι αρκετά κοντά σε συμφωνία, χωρίς, όμως, κάτι να είναι οριστικό. Οι συζητήσεις αναμένεται να συνεχιστούν και αύριο και είναι πιθανό να υπάρξει είτε θετική, είτε αρνητική εξέλιξη στο θέμα της μετακίνησης του «Βίγια» στη γειτονική χώρα.
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/01/2019 • 07:45

Μεγάλα φαβορί απέναντι σε μικρές παγίδες!

Με κίνητρο και ποιοτική ανωτερότητα παίζουν απόψε για τη νίκη η Νόριτς, η Λιλ, η Μπεσικτάς, η Ρέϊντζερς, η Παλέρμο και η Γκενκ κόντρα σε ομάδες υποδεέστερες ποιοτικά αλλά σαφώς λιγότερο πιεσμένες ψυχολογικά