Προχωρούν οι αποχωρήσεις

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μετεγγραφή του Γιάγκος Βούκοβιτς στη Βερόνα, ενώ παράλληλα, οι Πορτογάλοι επιμένουν για επικείμενη μετεγγραφή του Ντιόγκο Φιγκέιρας στην Μπράγκα.
22/01/2018 • 10:17
Γιάγκος Βούκοβιτς, Ολυμπιακός
  • shares
Στην τελική ευθεία έχει μπει η μετεγγραφή του Γιάγκος Βούκοβιτς στη Βερόνα, ενώ παράλληλα, οι Πορτογάλοι επιμένουν για επικείμενη μετεγγραφή του Ντιόγκο Φιγκέιρας στην Μπράγκα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σέρβος αμυντικός θα παραχωρηθεί στην ιταλική ομάδα με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν, με τους Ιταλούς να διατηρούν οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του, έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Βούκοβιτς φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες οικονομικές απολαβές, που θα φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Την ίδια στιγμή, ο πορτογαλικός Τύπος συνεχίζει να τονίζει πως η μετεγγραφή του Ντιόγκο Φιγκέιρας στην Μπράγκα βρίσκεται στην τελική ευθεία και πως σύντομα θα επιστρέψει ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού στα πάτρια εδάφη. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, εφόσον ικανοποιηθούν οικονομικά. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/05/2019 • 09:25

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο "κοστίζει" πολλά γκολ απόψε στο Άρνεμ

Η Ουτρέχτη και η Χρόνιγκεν με τις νίκες τους απέκτησαν προβάδισμα στα πλεϊ-οφ της Ολλανδίας. Οι αντίπαλοί τους πάντως θα ψάξουν αντίδραση μέσα από την επίθεσή τους! Η έδρα δίνει έναν λόγο παραπάνω σε Τσιταντέλα και Παρί.