Προχωρούν οι αποχωρήσεις

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μετεγγραφή του Γιάγκος Βούκοβιτς στη Βερόνα, ενώ παράλληλα, οι Πορτογάλοι επιμένουν για επικείμενη μετεγγραφή του Ντιόγκο Φιγκέιρας στην Μπράγκα.
22/01/2018 • 10:17
Γιάγκος Βούκοβιτς, Ολυμπιακός
  • shares
Στην τελική ευθεία έχει μπει η μετεγγραφή του Γιάγκος Βούκοβιτς στη Βερόνα, ενώ παράλληλα, οι Πορτογάλοι επιμένουν για επικείμενη μετεγγραφή του Ντιόγκο Φιγκέιρας στην Μπράγκα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σέρβος αμυντικός θα παραχωρηθεί στην ιταλική ομάδα με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν, με τους Ιταλούς να διατηρούν οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του, έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Βούκοβιτς φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες οικονομικές απολαβές, που θα φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Την ίδια στιγμή, ο πορτογαλικός Τύπος συνεχίζει να τονίζει πως η μετεγγραφή του Ντιόγκο Φιγκέιρας στην Μπράγκα βρίσκεται στην τελική ευθεία και πως σύντομα θα επιστρέψει ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού στα πάτρια εδάφη. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, εφόσον ικανοποιηθούν οικονομικά. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/08/2018 • 09:20

Λύσεις στο γκολ από την Ιταλία και τη Γαλλία

Η σημερινή αγωνιστική έχει παιχνίδια όπου υπάρχει σοβαρή προοπτική παραγωγικότητας στην Ιταλία. Παγίδες περιμένουν την Αλκμάαρ και τη Μαρσέϊγ κόντρα σε ομάδες ικανές στο σκοράρισμα

09/05/2018 • 16:07