Μάκος: «Το ποτήρι θα ξεχειλίσει»

Ο Γρηγόρης μάκος μίλησε στην κάμερα του ΤΗΛΕΑΣΤΥ στο περιθώριο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ για την οικονομική κατάσταση της ομάδας και για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γρηγόρης μάκος μίλησε στην κάμερα του ΤΗΛΕΑΣΤΥ στο περιθώριο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ για την οικονομική κατάσταση της ομάδας και για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

«Είναι όλα τα βαριά ονόματα εδώ πέρα που έχουν δοξάσει την φανέλα της ΑΕΚ και είναι σημαντικό για μένα, ότι θα με τιμήσουν αυτοί οι άνθρωποι. Οι παλαίμαχοι θέλουν παραπάνω να πηγαίνει καλά η ΑΕΚ. Για αυτούς είναι η δεύτερη τους οικογένεια. Και όταν υπάρχει πρόβλημα στην οικογένεια, απασχολεί όλους. Εχουν δώσει τα πάντα για αυτήν την ομάδα. και βλέπουν ότι η ομάδα χάνει τον δρόμο της. Ελπίζουμε να υπάρξει μια λύση άμεσα. Οι παλαίμαχοι δεν εξετάζουν το αγωνιστικό κομμάτι, κοιτούν να μην χαθεί η ΑΕΚ. Πριν από λίγο που μιλούσα με τον κ.Παπαϊωάννου και μου είπε ότι οι παλαίμαχοι δεν πάνε στο γήπεδο λόγω της διοίκησης.Τα αποδυτήρια αυτήν την στιγμή είναι τα καλύτερα στα τρία χρόνια που βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Με αυτά τα προβλήματα σε προηγούμενες περιόδους που ήμουν, τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα. Υπάρχουν στεγανά στην ομάδα και δεν αφήνουν να μας επηρεάσουν στον βαθμό που θα μπορούσαν».

Σε ότι αφορά στις δηλώσεις του Λεονάρντο μετά το ματς με την Ξάνθη, ο Μάκος τόνισε: «Ο καθένας έχει την δική του προσωπικότητα. Δεν έχω ακούσει την δήλωση του Λεονάρντο για να μπορώ να γνωρίζω. Όμως, είναι λογικό οι ξένοι να σκέφτονται και τα χρήματα εκτός από την ομάδα γιατί έχουν να ζήσουν τις οικογένειες τους εδώ.
Εμείς οι παλαιότεροι Ελληνες, οι Λυμπερόπουλος – Δέλλας – Καφές – Γεωργέας, προσπαθούμε να κρατάμε την ηρεμία και όσο μπορούμε αυτό το κλίμα. Όμως κάποια στιγμή, το ποτήρι θα ξεχειλίσει».

Για το ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ υποστήριξε: «Σίγουρα μπορούμε να προκριθούμε. Το κάναμε και πέρυσι. Δεν πήραμε το Κύπελλο κατά τύχη. Και πέρυσι είχαμε δύσκολες κληρώσεις. Και φέτος έχουμε ένα δύσκολο αντίπαλος εκτός έδρας. Θα τα παίξουμε όλα για όλα. Εχουμε την προσωπικότητα, μπορούμε να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Αν χάσουμε και αποκλειστούμε, δεν σημαίνει ότι καταστρέφονται τα πάντα. Όπως επίσης και να προκριθούμε δεν πρέπει να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Νομίζω ότι τα πρώτα λεπτά του αγώνα είναι πολύ σημαντικά. Ο ΠΑΟΚ είναι σαν και εμάς όταν παίζει στην έδρα του. Αν κάτι δεν πάει καλά στα πρώτα λεπτά ξεκινάει η γκρίνια. Κατά αυτή την άποψη νομίζω ότι είναι καλύτερα που παίζουμε εκτός αυτό το παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.