Μαρία Μυρίδου: «Ήρθε η ώρα της Εθνικής να διακριθεί»

Με την κλήση της στην Εθνική ομάδα εξαργύρωσε η Μαρία Μυρίδου την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε με την φανέλα των Μακεδόνων.

Με την κλήση της στην Εθνική ομάδα εξαργύρωσε η Μαρία Μυρίδου την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε με την φανέλα των Μακεδόνων.

Η 23χρονη λίμπερο μίλησε στο volleyball.gr για την πρώτη της παρουσία στην Εθνική Γυναικών, αναφέρθηκε στο καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και δήλωσε σίγουρη πως ήρθε η ώρα για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και είναι μεγάλη τιμή να είσαι στην Εθνική ομάδα. Ξεκινάει κάτι καινούργιο για εμένα. Η συνεργασία είναι άψογη, το κλίμα μεταξύ μας είναι πολύ καλό και όλες με βοηθούν, καθώς είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στη προετοιμασία. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα αλλά σίγουρα το ευχόμουν. Για όλες τις αθλήτριες είναι τιμή όταν σε καλούν στην Εθνική ομάδα».

Για τον στόχο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος: «Είμαι σίγουρη ότι ήρθε η ώρα να προκριθεί η Εθνική στο Ευρωπαϊκό. Όλα τα κορίτσια είναι άξια και πιστεύω ότι φέτος είναι η χρονιά μας». 

Για το μέλλον της: «Τελείωσε το συμβόλαιό μου φέτος με τους Μακεδόνες και δεν ξέρω ακόμα που θα είμαι του χρόνου. Θα κοιτάξω τι είναι καλύτερο και θα αποφασίσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.