Τζόρτζεβιτς: «Μιλούσαμε στην απονομή για τον Αστέρα» (video)

Αφού συνεχάρη τον Φάρο Κερατσινίου και τον Ανδρέα Πολέμη ο Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς τόνισε πως ο Παναθηναϊκός σκέφτεται ήδη τον Ερυθρό Αστέρα. «Νομίζω πως θα μας ξαναδείτε» τόνισε ο Ανδρέας Πολέμης. "Δεν σκέφτομαι πως σταματάω" ανέφερε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Αφού συνεχάρη τον Φάρο Κερατσινίου και τον Ανδρέα Πολέμη ο Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς τόνισε πως ο Παναθηναϊκός σκέφτεται ήδη τον Ερυθρό Αστέρα. «Νομίζω πως θα μας ξαναδείτε» τόνισε ο Ανδρέας Πολέμης. “Δεν σκέφτομαι πως σταματάω” ανέφερε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Τζόρτζεβιτς:

«Ευχαριστώ τους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου. Όλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που συνέβαλαν σε αυτόν τον τίτλο. Συγχαρητήρια στον κόουτς του Φάρου, Ανδρέα Πολέμη, και στην ομάδα του Φάρου για την πορεία τους. Πιστεύω πως πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι που έφτασαν μέχρι εδώ. Μπαίνουν στην ιστορία του μπάσκετ με αυτό που κατάφεραν και όχι μόνο, στην ιστορία του αθλητισμού».

Για τον αγώνα: «Από την αρχή, μετά το τζάμπολ, σεβαστήκαμε τον αντίπαλο. Είχαμε καλή προσέγγιση, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά και μέχρι το τέλος μείναμε σοβαροί. Είχαμε δουλέψει, προγραμματίσει και ελπίζαμε στην κατάκτηση του τροπαίου. Ήταν μια καλή νύχτα για τον Παναθηναϊκό και για τους φιλάθλους μας, με πολλά παιδιά στο γήπεδο».

Για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα: «Νιώθω ωραία απόψε για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά κατά τη διάρκεια της απονομής μιλούσαμε ήδη για τον Ερυθρό Αστέρα. Είχαμε μιλήσει ήδη πριν για το πώς θα προετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι. Απόψε είναι ωραίο το συναίσθημα. Ρωτήστε και τον Φελντέιν για το πώς νιώθει. Είναι ωραίο για τους παίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πολέμη:

«Ήταν μια δύσκολη βραδιά για μας, δεν έχουμε συνηθίσει έτσι. Προσπαθούσαμε όσο μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μακριά από μας. Έχει ανεβάσει ταχύτητα και εμείς δεν μπορούμε να τον κοιτάξουμε. Εύχομαι να ξαναζήσουμε μια αντίστοιχη στιγμή. Ήταν καταπληκτική η ατμόσφαιρα, με τα παιδιά από τις ακαδημίες μας στο γήπεδο και τη φανταστική ατμόσφαιρα στην απονομή. Μακάρι να το ξαναδούμε σε ματς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, γιατί το μπάσκετ πρέπει να είναι μια γιορτή. Ευχαριστώ τον κόσμο μας που ήταν δίπλα μας στην πορεία του Κυπέλλου, ιδιαιτέρως τους συνεργάτες μου και τη διοίκηση για τη συμπαράσταση και είμαι περήφανος και ευχαριστημένος για τους αθλητές της ομάδας μας. Ευελπιστώ από αύριο κιόλας να ξεχάσουμε το Κύπελλο και να φτάσουμε στην πολυπόθητη άνοδο. Ο Φάρος θα ζήσει κι άλλες μεγάλες στιγμές. Έχουμε όραμα, διάθεση και ανθρώπους δίπλα μας. Νομίζω πως θα μας ξαναδείτε. 

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τζόρτζεβιτς για την όλη του στάση απέναντι στον Φάρο και σε μας. Είναι ένας πραγματικός τζέντλεμαν και του εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο του». 

Για το αν η ομάδα του αποσυντονίστηκε στο πρωτάθλημα μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ: «Είναι αλήθεια πως αποσυντονιστήκαμε μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά και της Κύμης. Κάναμε όμως μια ειλικρινή συζήτηση με τα παιδιά και θεωρώ πως θα παρουσιαστούμε ξανά δυνατοί και προσηλωμένοι. Λυπάμαι που χάσαμε τη διαφορά που είχαμε, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ και πρέπει να σηκώνεις το κεφάλι ψηλά».

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης από την πλευρά του δήλωσε:

Για το Κύπελλο και το ότι αναδείχθηκε MVP: «Στόχος της ομάδας ήταν να κατακτήσει το Κύπελλο, να είναι σοβαρή και να δείξει σεβασμό στον αντίπαλο. Το κάναμε σε όλη τη διάρκεια του θεσμού. Κοιτάμε μπροστά και από αύριο προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Δεν περίμενα να βγω MVP, γιατί ήταν κάποιος άλλος καλύτερος. Νομίζω πως ήταν εμφανές. Αλλά αφού το αποφασίσατε…». 

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού και το αντίο που πλησιάζει: «Η ομάδα πάντα θέλει να κατακτά τίτλους. Όταν πετυχαίνεις το στόχο χαίρεσαι και φεύγει ένα άγχος, αλλά όταν το καταφέρνεις θέλεις να επιστρέψεις στον ίδιο ρυθμό. Δεν σκέφτομαι ότι σταματώ την καριέρα μου, αλλά κοιτάζω τα παιχνίδια και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Αν μπορούμε να κατακτούμε τίτλους, αυτός είναι ο στόχος. Να χαιρόμαστε, γιατί κάποιες φορές μέσα σε όλη αυτή την πίεση δεν το κάνουμε. Ξεχνάμε ότι είναι ένα παιχνίδι και είμαστε ευλογημένοι που κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Δεν τελειώνει τώρα, θα τελειώσει σε τρεις μήνες. Να είμαστε καλά. Έχουμε καιρό ακόμη. Χαίρομαι τη στιγμή, αυτό που ζω». 

Για την… μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού: «Όλοι βλέπουμε ότι η ομάδα έχει ανεβάσει την απόδοσή της. Αυτός ήταν ο στόχος. Οι προσθήκες είναι ένας βασικός λόγος που συνέβη αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή της χρονιάς». 

Για το αν μπορούμε να δούμε απονομή σε Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με παιδάκια: «Αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι προτιμότερο να είμαστε ασφαλείς και σίγουροι. Μακάρι να κάνουμε κάποια στιγμή ό,τι γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Τι να κάνουμε, αυτή είναι η κατάσταση. Στο μέλλον πρέπει να αλλάξει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.