Στα άκρα με Γκέντσογλου

Δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για να μείνει ελεύθερος ο παίκτης. Την Τρίτη οι εξελίξεις. Ο Αδαμίδης του ζήτησε να χαρίσει το 50% των δεδουλευμένων. Ορατός ο κίνδυνος προσφυγής. Διαβάστε στο novasports.gr τι ειπώθηκε στη συνάντηση και τι πρότειναν οι δύο πλευρές.

Δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για να μείνει ελεύθερος ο παίκτης. Την Τρίτη οι εξελίξεις. Ο Αδαμίδης του ζήτησε να χαρίσει το 50% των δεδουλευμένων. Ορατός ο κίνδυνος προσφυγής. Διαβάστε στο novasports.gr τι ειπώθηκε στη συνάντηση και τι πρότειναν οι δύο πλέυρες.


Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις της ΑΕΚ με τον Σάββα Γκέντσογλου μετά τη συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ, μεταξύ του Σταύρου Αδαμίδη και του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Όπως ήταν γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα, οι δύο πλευρές είχαν δώσει προθεσμία 5 ημερών, μέχρι και σήμερα Δευτέρα, μήπως και ερχόταν κάποια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για τον Έλληνα άσσο. Σε διαφορετική περίπτωση είχε συμφωνηθεί, ο Γκέντσογλου να χαρίσει στην Ένωση μέρος των χρημάτων που του οφείλονται, να μη διεκδικήσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του και να μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.
Μέσα σ’ αυτό το διάστημα καμία πρόταση δεν έφτασε στα γραφεία (απολύτως λογικό αφού οποιαδήποτε ομάδα ήθελε να τον αποκτήσει θα μπορούσε να τον κάνει χωρίς πληρώσει την ΑΕΚ) κι έτσι σήμερα (16/01) το μεσημέρι οι δύο πλευρές συναντήθηκαν για να βρεθεί η χρυσή τομή της λύσης της συνεργασίας τους.
Ο ατζέντης του Γκέντσογλου πρότεινε στον πρόεδρο της ΠΑΕ να χαρίσει στην ομάδα 80 χιλιάδες ευρώ, από τις 280 χιλιάδες που του οφείλονται συνολικά και ο παίκτης να μείνει ελεύθερος. Συγκεκριμένα η πρόταση αφορούσε στο να του καταβληθούν άμεσα 50 χιλιάδες ευρώ και τα υπόλοιπα σε μελλοντικές δόσεις, με τον Σταύρο Αδαμίδη όμως να διαφωνεί με το συγκεκριμένο ποσό. Αντιπρότεινε στον εκπρόσωπο του νεαρού μέσουα χαρίσει στην ομάδα τις 140 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή το 50% των δεδουλευμένων του για να μείνει ελεύθερος, κάτι το οποίο βρήκε κάθετα αντίθετη την πλευρά του ποδοσφαιριστή.


Ορατό το ενδεχόμενο της προσφυγής


Μετά απ’ τη συγκεκριμένη εξέλιξη γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο της προσφυγής από τον Έλληνα άσσο, μέσω της οποίας θα διεκδικεί όλο το ποσό των οφειλομένων (280 χιλιάδες ευρώ), καθώς και το υπόλοιπο του συμβολαίου του για τα δύο επόμενα χρόνια.
Η νέα συνάντηση των δύο πλευρών είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τρίτης (17/01), παρουσία και του παίκτη, όταν και θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν ο Γκέντσογλου μείνει ελεύθερος ή αν θα προχωρήσει σε προσφυγή εναντίον της ΠΑΕ ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.