Λέτο: «Χαρούμενος για την επιστροφή μου» (video)

Ο Σεμπάστιαν Λέτο, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα», τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε και που αποθεώθηκε από τον κόσμο στο ντεμπούτο του.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα», τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε και που αποθεώθηκε από τον κόσμο στο ντεμπούτο του. 

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, σήμερα ο κόσμος με υποδέχτηκε με πολύ αγάπη, νικήσαμε και αυτό είναι σημαντικό. Ήταν το πρώτο μου ματς μετά από τέσσερις μήνες, νιώθω πολύ καλά, μιλάω με τον προπονητή μου και θέλουμε να πάμε βήμα βήμα. Δεν είναι σημαντικό μόνο να παίρνω χρόνο αλλά το σημαντικό είναι η ομάδα. 

Για να είμαι ειλικρινής αν με ρωτούσες πριν δύο μήνες δεν ήξερα αν ήθελα να συνεχίσω να παίζω. Αλλά όταν ήρθε η πρόταση του Παναθηναϊκού δεν το σκέφτηκα, εδώ είναι το μέρος που μπορώ να αναγεννηθώ. Εδώ έχω ζήσει τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου και ο Παναθηναϊκός είναι τα πάντα για μένα. Θέλω να επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο.

Όταν όλα είναι καλά όλοι είναι γύρω σου αλλά όταν δεν είναι καλά τότε καταλαβαίνεις ποιοι πραγματικά σε αγαπούν. Σήμερα όλοι είναι χαρούμενοι με μένα, η αποψινή βραδιά είναι πολύ σημαντική για μένα. 

Μόνο στην αρχή ήταν δύσκολα μέχρι τη συνηθίσω αλλά τώρα δεν με ενοχλεί καθόλου, για να είμαι ειλικρινής δεν είναι και ό,τι καλύτερο αλλά αν πρέπει να παίξω με αυτό θα το κάνω. Φυσικά μου έχει λείψει η Αθήνα, πάντα θα λέω ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που θα μπορούσα να ζήσω για πάντα. 

Θα το συζητήσουμε με τον προπονητή, δεν είμαι ακόμα έτοιμος για να παίξω όλο το παιχνίδι, δεν θέλω να βιαστώ, είναι πολύ νωρίς και δεν είμαι στο 100%, θέλω αυτό να γίνει βήμα βήμα. 

Θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, θα παλέψουμε για τη νίκη, όπως και σήμερα. Τώρα εγώ είμαι αυτός που πρέπει να δείξω στους νεότερους στην ομάδα το τι σημαίνει Παναθηναϊκός και πως πρέπει να παίζει η ομάδα για να κερδίζει τίτλους. 

Τώρα προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα, δεν είναι εύκολο, γιατί την τελευταία φορά ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα, τώρα οι καταστάσεις είναι διαφορετικές αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Ήμασταν σπουδαία ομάδα και περνούσαμε πολύ καλά. Ο Ζιλμπέρτο ήταν ο απόλυτος επαγγελματίας και μας έδειχνε τι σημαίνει να είναι ποδοσφαιριστής. Αυτό με βοήθησε πολύ». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.