Στροφή στο ντέρμπι των «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και πλέον καλείται να πάρει τη νίκη γοήτρου κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την επόμενη αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και πλέον καλείται να πάρει τη νίκη γοήτρου κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την επόμενη αγωνιστική. Ο Αντρέα Στραματσιόνι είδε τους παίκτες του να πιάνουν καλή απόδοση κατά διαστήματα στο ματς της 25ης αγωνιστικής και κρατάει πέρα από τη νίκη και τα θετικά στοιχεία που είδε, από ορισμένους ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, οι Λούκας Εβαντζελίστα και Σεμπαστιάν Λέτο άφησαν ικανοποιημένο τον Ιταλό, ο οποίος είδε πως μπορεί να υπολογίζει σε δυο ακόμα ποιοτικές λύσεις. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» εμφανίζονται αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να πάρουν τη νίκη μέσα στην έδρα του «αιωνίου» αντιπάλου. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα επιστρέψουν στη διάθεση του Στραματσιόνι οι Μέστο, Αμπέντ και Λαγός, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους στο ματς με τους Περιστεριώτες. Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες, σε ποια από τα επόμενα τέσσερα ματς θα εκτίσει τις δυο αγωνιστικές της τιμωρίας του ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.