Πάρκερ: «Μας βοηθάει πολύ ο Γιάννης»

Μέλι στάζουν οι συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον Έλληνα παίκτη, υπογραμμίζοντας πως ο διεθνής καλαθοσφαιριστής τους βοηθάει σημαντικά κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων με το παιχνίδι του.

Μέλι στάζουν οι συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον Έλληνα παίκτη, υπογραμμίζοντας πως ο διεθνής καλαθοσφαιριστής τους βοηθάει σημαντικά κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων με το παιχνίδι του. Χαρακτηριστικά, οι Τζέι Μέιο και Τζάμαρι Πάρκερ έπλεξαν το εγκώμιο του Αντετοκούνμπο, την ίδια στιγμή που Τζέισον Κιντ προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Αρχικά, ο Κιντ τόνισε: «Για τον Γιάννη είναι μια νέα θέση και πρέπει να προσαρμοστεί στο διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισής του. Όσο περισσότερο παίζει στη θέση του πλέι μέικερ, τόσο καλύτερος θα γίνεται. Ήδη κάνει πολλά τριπλ-νταμπλ. Η Οκλαχόμα έχει κάποιους έμπειρους παίκτες και ο Γιάννης, όπως και ο Τζαμπάρι Πάρκερ είναι στη διαδικασία της συνεχούς βελτίωσης για να φτάσουν σε υψηλότερο επίπεδο».

Από την πλευρά του, ο Τζέι Μέιο τόνισε: «Είναι εξαιρετικός σε αυτό το ρόλο ο Γιάννης. Είναι σπουδαίος πλέι μέικερ, ενώ μπορεί να πάρει ριμπάουντ και να σκοράρει. Είναι καταπληκτικός παίκτης».

Στη συνέχεια, ο Πάρκερ υπογράμμισε: «Ο Γιάννης παίζει πολύ καλά και μας βοηθά πολύ. Δημιουργεί πολλά προβλήματα στους αντιπάλους και χαίρομαι που τον έχουμε στην ομάδα μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.