Παρουσίασε Βούζα ο Κούγιας

Την πρόσληψη του Βασίλη Βούζα στην τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Φωκικό.

Την πρόσληψη του Βασίλη Βούζα στην τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Φωκικό.

Ο μεγαλομέτοχος της πελοποννησιακής ΠΑΕ έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή, που τόνισε ότι αποτελούσε την πρωταρχική του επιλογή αποκαλύπτοντας ότι τον ήθελε όταν ήταν και στον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και όταν πρωτοανέλαβε την Παναχαϊκή. Παραδέχθηκε, πάντως, ότι μίλησε με τους Γιώργο Κούτση και Μιχάλη Γρηγορίου αλλά επισήμανε ότι το έκανε επειδή δεν ήξερε αν θα μπορούσε να φύγει ο Βούζας από την Αθήνα (για το λόγο αυτό, άλλωστε, δεν συνεργάστηκαν στο παρελθόν).

«Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο Χαϊδάρι -με τους φοιτητές- που απέκλεισε την ΑΕΚ, στο Αιγάλεω, στον Ατρόμητο με εξαιρετική διαδρομή. Τη νέα ομάδα του Ιωνικού με Πουρή και Φουρτάδο. Είχε εξαιρετική διαδρομή στον Λεβαδειακό, και αποχώρησε ο ίδιος. Δεν ζήτησε από κανέναν να τον προσλάβει, έχει κάνει σωστή διαχείριση και δεν περιμένει το ποδόσφαιρο να βγάλει χρήματα, μπορεί να επιλέγει που θα δουλέψει. Ένιωσα ανακούφιση όταν  μου είπε ‘ναι’», δήλωσε ο Κούγιας, όπως αναφέρει το σάιτ sportfmpatras.gr.

Από εκεί και πέρα, ο Κούγιας ανακοίνωσε την απόκτηση του Λάζαρου Θεοδωρέλλη από τον Πλατανιά, τόνισε ότι η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά και στον Εσθονό διεθνή, Μάρτιν Βουν, ενώ σημείωσε ότι μάλλον δεν θα προσωρήσει η μεταγραφή του Κιμπικούλα.

Από τη δική του πλευρά, ο Βούζας είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τη συνεργασία. Η Παναχαϊκή διαθέτει ειδικό βάρος και έχει  μεγάλη ιστορία, αυτό που σας υπόσχομαι είναι ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πρώτος στόχος να παίξει καλό ποδόσφαιρο, δεύτερος να είναι ανταγωνιστική η ομάδα και τρίτος, εφόσον τα αποτελέσματα δικαιώσουν τις προσπάθειες μας, να πάρουμε άνοδο. Είναι  στις δυνατότητες και όχι μόνο σαν έμψυχο υλικό αλλά και σύμφωνα με τις δυνατότητες της πόλης και της διοίκησης, κυρίως με την συμπαράσταση από τον κόσμο. Σε όλους τους τομείς θα αλλάξουν πράγματα. Αλλάζοντας πρόσωπα και νοοτροπία, σίγουρα και με τα αποτελέσματα και καλό ποδόσφαιρο οι στόχοι μπορούν να πλησιάσουν στην εκπλήρωση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.