Αισιοδοξία για Σιμόες στην ΑΕΚ

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ, σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντρέ Σιμόες και οι «κιτρινόμαυροι» ευελπιστούν πως σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις.
13/01/2018 • 10:56
Ο Αντρέ Σιμόες και ο Ροντρίγκο Γκάλο
  • shares
Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ, σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντρέ Σιμόες και οι «κιτρινόμαυροι» ευελπιστούν πως σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος μέσος φέρεται να έχει αλλάξει στάση, μετά την απόκτηση του Κοκλέν από τη Βαλένθια, κάτι που έβαλε τέλος στο ενδιαφέρον της ισπανικής ομάδας, για την απόκτησή του. 

Πλέον ο 28χρονο ποδοσφαιριστής βλέπει θετικά το να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο με την Ένωση, το οποίο θα έχει αυξημένες οικονομικές απολαβές και παράλληλα θα τον κρατήσει στην Αθήνα, πέρα από το 2019, όταν και λήγει το συμβόλαιο που έχει τώρα με τους «κιτρινόμαυρους». Τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει στην Αθήνα ο μάνατζέρ του, για τις τελικές επαφές με την ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν πως σύντομα θα ρυθμιστούν όλα τα θέματα και ο παίκτης θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που θα βάλει τέλος στα σενάρια, σχετικά με το μέλλον του στην Ελλάδα. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
10/12/2018 • 08:48
10/12/2018 • 13:44