Συμφωνία και με Μολέντο

Ο Ροντρίγκο Μολέντο απάντησε θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ και ο δανεισμός του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε στην τελική ευθεία.
11/01/2018 • 19:41
Ροντρίγκο Μολέντο
  • shares
Ο Ροντρίγκο Μολέντο απάντησε θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ και ο δανεισμός του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε στην τελική ευθεία. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αναμένεται να φορέσει τα «ασπρόμαυρα» μέχρι το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια, αν δεν υπάρξει συμφωνία ΠΑΟΚ, Ιντερνασιονάλ, θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, καθώς έχει ανακοινωθεί η υπογραφή προσυμφώνου με τον σύλλογο του Πόρτο Αλέγκρε.

Με τον Παναθηναϊκό να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό, ουσιαστικά απομένουν δύο πράγματα. Το ένα είναι τα βρουν οι «πράσινοι» με τον ποδοσφαιριστή αναφορικά με τα χρήματ που έχει να λαμβάνει και για τα οποία δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω.

Το άλλο είναι να ξεκαθαριστεί υπό ποια μορφή δανεισμού θα πάνε στον Παναθηναϊκό οι Κάτσε, Κωνσταντινίδης. Αν θα μετακινηθούν δηλαδή στην Αθήνα μέχρι το τέλος της σεζόν, αν θα υπάρχει οψιόν για την παραμονή τους για ακόμη έναν χρόνο ή ακόμη και για την αγορά τους.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
10/12/2018 • 08:48
10/12/2018 • 13:44