Σισέ: «Έφυγα λόγω του ευρωπαϊκού»

Να λάβει μέρος με την εθνική Γαλλίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θέλει ο Τζιμπρίλ Σισέ, όπως υπογράμμισε ο ίδιος.

Να λάβει μέρος με την εθνική Γαλλίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θέλει ο Τζιμπρίλ Σισέ, όπως υπογράμμισε ο ίδιος. Ο 30χρονος επιθετικός υπογράμμισε πως αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, για να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάτσιο. Όπως τόνισε ο Σισέ, τα χρήματα δεν είναι το σημαντικότερο σε αυτή τη φάση της καριέρας του.

Αρχικά, ο Σισέ τόνισε: «Δεν μου άρεσε αυτή η προοπτική. Ο κόσμος έχει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα για να δώσει 100 ευρώ για να επιστρέψω στην Οσέρ. Θα προτιμούσα να κάνω εγώ θυσίες από το να πάρω χρήματα από οπαδούς. Έφυγα από τον Παναθηναϊκό, μία ομάδα που αγαπώ, και παίρνω λιγότερα χρήματα στη Λάτσιο. Όμως έτσι μπορώ να ονειρεύομαι για τη συμμετοχή μου με την εθνική Γαλλίας σ το Euro 2012. Το πιστεύω. Θα είναι η τελευταία μου μεγάλη πρόκληση πριν αφήσω τη θέση μου για νεότερους παίκτες».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή στην Οσέρ και τη Μαρσέιγ, δύο ομάδες πολύ σημαντικές για μένα. Θέλω να ξεπεράσω τα 100 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα. Μου λείπουν μόνο έξι γκολ για να τα καταφέρω και θα με ενοχλεί αν δεν το καταφέρω. Το να αγωνιστώ στις ΗΠΑ είναι στα πλάνα μου για το μέλλον. Είναι μία χώρα που αγαπώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.