Αρχίζει το ξεκαθάρισμα στον Άρη

Η έλευση του Πάκο Ερέρα την προσεχή Παρασκευή σηματοδοτεί εξελίξεις αναφορικά με το αγωνιστικό πρόσωπο που θα παρουσιάσει ο Άρης τη νέα περίοδο,

Η έλευση του Πάκο Ερέρα την προσεχή Παρασκευή σηματοδοτεί εξελίξεις αναφορικά με το αγωνιστικό πρόσωπο που θα παρουσιάσει ο Άρης τη νέα περίοδο,

Ο Ισπανός έχει ξεκάθαρη εικόνα των ποδοσφαιριστών που αυτή τη στιγμή αποτελούν το ρόστερ του συλλόγου και ήδη στη λίστα του ξεχώρισε εκείνους που χρειάζεται για τα σαλόνια της Superleague.

 Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι γνώστης των ονομάτων που υπολογίζονται και αυτό που απομένει από την πλευρά της διοίκησης είναι να τακτοποιήσει το οικονομικό προκειμένου να αποδεσμευτούν όσοι δεν υπολογίζονται.

 Το επόμενο βήμα είναι η λίστα κυρίως των παικτών που αναμένεται να έρθουν στη Θεσσαλονίκη από το εξωτερικό.

 Μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αυτές ασφαλώς θα χρειαστεί σημαντικός χρόνος, όμως στόχος τόσο του Θ. Καρυπίδη, όσο και του Πάκο Ερέρα είναι να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές μέχρι το τέλος Ιουλίου, οπότε και η αποστολή θα αναχωρήσει για το εξωτερικό για τα φιλικά και το τελικό μοντάρισμα.

 Πολλά πάντως θα εξαρτηθούν από τις υποθέσεις των Πλατέλα και Σόουζα. Για τον Πορτογάλο τα μηνύματα είναι αρνητικά, καθώς ο 64χρονος προπονητής του Άρη είναι στο ψάξιμο για ένα (τουλάχιστον) κεντρικό αμυντικό, κάτι που σημαίνει ό,τι τον απασχολεί η κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης.

 Όσο για τον Πλατέλα υπάρχει αισιοδοξία ό,τι θα παραμείνει κάτοικος Χαριλάου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.