Κούγιας: "Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς"

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους οπαδόυς της ΑΕΛ που έδωσαν το παρόν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό εξέδωσε ο διοικητικός της ηγέτης.
08/01/2018 • 21:21
Ο Αλέξης Κούγιας
  • shares
Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους οπαδόυς της ΑΕΛ που έδωσαν το παρόν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό εξέδωσε ο διοικητικός της ηγέτης.

Παράλληλα, υποσχέθηκε συνδυασμό των καλών εμφανίσεων της ομάδας με αντίστοιχα καλά αποτελέσματα.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Θέλω να ευχαριστήσω από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο τους 12.000 οπαδούς μας γιατί με κάνατε υπερήφανο μπροστά στο γιο μου και τους φίλους του που φιλοξένησε.

Σας υπόσχομαι ότι σε όλη μου τη ζωή τόσο εγώ προσωπικά αλλά και η οικογένεια μου θα προσπαθούμε κάθε μέρα για να είσαστε υπερήφανοι.

Είμαι βέβαιος ότι με τέτοια βοήθεια από εσάς πολύ σύντομα δεν θα μας αρκεί μια εξαιρετική εμφάνιση για να είμαστε ικανοποιημένοι απέναντι στις λεγόμενες μεγάλες ομάδες, αλλά θα συνδυάζουμε καλές εμφανίσεις με μεγάλα αποτελέσματα."
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
Δημήτρης Καλιακάτσος
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/04/2018 • 08:00

Με πείσμα κόντρα στη θεωρία, Νάπολι και Μπορντό!

Σαν τελικός είναι το ντέρμπι στο Τορίνο. Η Νάπολι θα κάνει τα πάντα για να μείνει το ενδιαφέρον σε ότι αφορά τον τίτλο. Με επιθετικό πνεύμα μπορεί να πάμε σε ένα θεαματικό ματς. Όπως δηλαδή μπορεί να γίνει και στο Μπορντό. Οι "Γιρονδίνοι" θα το παλέψουν, κι ότι βγει!

19/04/2018 • 14:05