Η “θυσία” του Μέσι

Τις "θυσίες" που είναι διατεθειμένος να κάνει προκειμένου να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή αποκάλυψε ο Λιονέλ Μέσι στο «France Footbal».

Τις “θυσίες” που είναι διατεθειμένος να κάνει προκειμένου να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή αποκάλυψε ο Λιονέλ Μέσι στο «France Footbal». «Η κατάκτηση της “Χρυσής Μπάλας” το 2014 θα είναι ό,τι καλύτερο για εμένα. Αυτό θα σημαίνει ότι η Αργεντινή θα έχει κατακτήσει το Μουντιάλ. Είμαι πρόθυμος να μην πάρω το βραβείο για τα επόμενα δύο χρόνια προκειμένου να αναδειχθώ παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή» είπε ο 24χρονος επιθετικός.

Αναφερόμενος στον πιθανό διάδοχό του για την επόμενη χρονιά ο Μέσι δήλωσε: «Το Euro είναι μία σημαντική διοργάνωση. Εάν τα καταφέρει η Γαλλία, τότε θα πάρει το βραβείο ο Μπενζεμά, ο οποίος είναι σε εξαιρετική κατάσταση τη φετινή σεζόν. Επίσης, υπάρχουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι Ιταλοί». Τέλος έπλεξε για ακόμη μια φορά το εγκώμιο των συμπαικτών του στη Μπαρτσελόνα. «Είχα την τύχη να αγωνιστώ σε μία ξεχωριστή ομάδα, η οποία αποτελείται από σπουδαίους ποδοσφαιριστές και πολύ καλούς ανθρώπους. Δεν έχει γραφτεί κάτι, αλλά έχω μάθει πολλά από τον Τσάβι και κάποιους άλλους συμπαίκτες μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.