Φιέστα τίτλου στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Λένε πως μια εικόνα, αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Ο ...σημαιοφόρος του Παναθηναϊκού, Ζαχαρίας Πυτιχούτης κάνει το γύρο του θριάμβου στο "Γ. Καραϊσκάκης" και σηκώνοντας ψηλά μια σημαία του Τριφυλλιού που πέταξε στο γήπεδο ένας φίλαθλος τους, γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού.

Λένε πως μια εικόνα, αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Ο …σημαιοφόρος του Παναθηναϊκού, Ζαχαρίας Πυτιχούτης κάνει το γύρο του θριάμβου στο “Γ. Καραϊσκάκης” και σηκώνοντας ψηλά μια σημαία του Τριφυλλιού που πέταξε στο γήπεδο ένας φίλαθλος τους, γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού.

Λίγα λεπτά νωρίτερα η ομάδα του είχε κερδίσει στην τελευταία αγωνιστική της σεζόν τους “ερυθρόλευκους” με 1-0 και είχε ολοκληρώσει αήττητη τις υποχρεώσεις της τη σεζόν 1963-64, δημιουργώντας ένα μοναδικό ρεκόρ που κρατά μέχρι και τις μέρες μας.

Η εικόνα με τον Ζαχαρία Πυτιχούτη να κάνει το γύρο του θριάμβου στο Φάληρο μαζί με συμπαίκτες και φίλους του Παναθηναϊκού είναι αναμφίβολα μια από τις πιο δυνατές στιγμές σε ντέρμπι “αιωνίων”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.