Επτά ελληνικές παρουσίες σε μίτινγκ στο εξωτερικό

Επτά ακόμη Έλληνες αθλητές συνεχίζουν τους αγώνες τους Παρασκευή (8/6) και Σάββατο (9/6) σε μίτινγκ στίβου στο εξωτερικό.

Επτά ακόμη Έλληνες αθλητές συνεχίζουν τους αγώνες τους Παρασκευή (8/6) και Σάββατο (9/6) σε μίτινγκ στίβου στο εξωτερικό. 

Ο Κώστας Μπανιώτης θα συμμετάσχει αύριο Παρασκευή στο ύψος, σε μίτινγκ στην Ουέλβα (έχει φέτος 2.31μ), ενώ την ίδια ημέρα θα έχουμε τρεις ακόμη συμμετοχές στην πόλη Ναϊμέγκεν της Ολλανδίας.

Ο Ανδρέας Δημητράκης και ο Γιώργος Μηλιαράς θα τρέξουν 1.500μ., ενώ ο Μάρκος Γκούρλιας 5.000 μέτρα. Για τον Δημητράκη η αυριανή κούρσα θα είναι η πρώτη δυνατή της σεζόν, ωστόσο αυτό δεν θα τον εμποδίσει να κυνηγήσει επίδοση καλύτερη από το 3.38.00, που είναι το όριο για το Ευρωπαϊκό του Βερολίνου. Ο Γκούρλιας, λίγες ημέρες από την εξαιρετική εμφάνιση στα 3.000μ, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στα 5.000μ.

Τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν θα κάνει και ο Γιώργος Μηλιαράς, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό και θα κυνηγήσει το όριο συμμετοχής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων (U20) στο Τάμπερε (όριο 3.47.50). Επίσης την Παρασκευή η Λίλη Αλεξούλη, θα πάρει μέρος στο μίτινγκ της πόλης Χορζόβ (Πολωνία) με στόχο να βελτιώσει το 6.55μ, που είχε κάνει στην Καλλιθέα.

Στη Γενεύη θα αγωνιστούν το Σάββατο (9/6) οι αθλήτριες των 400μ Ειρήνη Βασιλείου και Αννα Βασιλείου. Η Ειρήνη θα κάνει το δεύτερο αγώνα στη σεζόν μετά την κούρσα στα «Βενιζέλεια», ενώ η Αννα θα τρέξει για πρώτη φορά φέτος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.