«Έκλεισε» ο Λο

Με φρενήρεις ρυθμούς τρέχουν στον Ολυμπιακό και βλέποντας τα περιθώρια να στενεύουν έκλεισαν τον Έισι Λο, αποφασίζοντας να μην περιμένουν πια τον Αλεξάνταρ Ράσιτς και τη Λιέτουβος.

Με φρενήρεις ρυθμούς τρέχουν στον Ολυμπιακό και βλέποντας τα περιθώρια να στενεύουν έκλεισαν τον Έισι Λο, αποφασίζοντας να μην περιμένουν πια τον Αλεξάνταρ Ράσιτς και τη Λιέτουβος.

Όπως σας γράφαμε και πριν λίγο, κοίταζαν… ζωηρά την περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ και πριν λίγο η συμφωνία ολοκληρώθηκε. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν, με τον παίκτη να έχει μείνει ελεύθερος από την Παρτιζάν, οπότε δεν είχε συμβόλαιο να τον δεσμεύει και πλέον το μόνο που απομένει είναι και η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας για τη μεταγραφή.

Μετά από αυτή τη συμφωνία και με άλλον ένα Αμερικανό να πιάνει λιμάνι, οι «ερυθρόλευκοι» δύσκολα θα κρατήσουν τον Κέιλιν Λούκας στο ρόστερ τους. Ο Ματ Χάουαρντ αναμένεταινα είναι ο πρώτος που θα αποδεσμευθεί και στη συνέχεια σειρά θα πάρει ο Λούκας.

Αμέσως μετά τη συμφωνία τους, η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άργησε καθόλου να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Έισι Λο. «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμφώνησε με τον καλαθοσφαιριστή Acie Law ως το τέλος της σεζόν», ανέφερε λιτά.
Τις δύο τελευταίες σεζόν, ο 27χρονος ύψους 1.91μ. αγωνίστηκε στην Παρτίζαν με την οποία φέτος αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 120 συνολικά πόντους. Κατά μέσο όρο είχε 9,2 πόντους με 45,6% στα δίποντα και 38,1% στα τρίποντα. Επίσης είχε δύο ριμπάουντ και σχεδόν ένα κλέψιμο ανά παιχνίδι.
 
Το Who is Whο του παίκτη
 
Hμερομηνία Γέννησης: 25/1/1985
Τόπος Γέννησης:  Ντάλας, Τέξας
Θέση: Γκαρντ
Ύψος: 1.91
Πρ. Ομάδες: Texas A&M (2003-07), Atlanta Hawks (2007-09), GS Warriors – Charlotte Bobcats – Chicago Bulls (2009-10), Memphis Grizzlies – GS Warriors (2010-11), Partizan (2011)
Διακρίσεις: Νούμερο 11 επιλογή στο ντραφτ του 2007 από τους Ατλάντα Χοκς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.