Ξεκινάει η γιορτή του Beach Volley στην Αριστοτέλους

Η γιορτή του Beach Volley ξεκινάει την Παρασκευή στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη.

Η γιορτή του Beach Volley ξεκινάει την Παρασκευή στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη.

Αθλητές και αθλήτριες μπαίνουν στην πρώτη μάχη των τουρνουά Masters σε μια διοργάνωση που φιλοξενείται μετά από έξι χρόνια στην καρδιά της Μακεδονίας. «Η πόλη αγκάλιασε τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και είναι το γεγονός του καλοκαιριού. Είναι πολύ σημαντικό για τη Θεσσαλονίκη να φιλοξενεί τέτοια event. Θα είμαι πολύ χαρούμενη αν γίνει η διοργάνωση θεσμός» τόνισε το μέλος του του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.ΠΕ. Δήμητρα Χαριτίδου. Από τη μεριά  του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης τόνισε: «Η πλατεία Αριστοτέλους έχει υποδεχθεί αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και για δεύτερη φορά beach volley και πάνω σε αυτή την λογική θα συνεχίσουμε. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να απολαύσει ένα όμορφο τριήμερο. Εύχομαι καλή αρχή και ευχαριστώ ξανά όλους τους φορείς για την συνεργασία και όλους τους εργαζομένους που δουλεύουν εντατικά για να υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις που χρειάζονται».  

Το πρόγραμμα των αγώνων, live οι τελικοί

Τα προκριματικά ξεκίνησαν σήμερα στη Μίκρα με το κυρίως ταμπλό να φιλοξενείται στην Αριστοτέλους. Η είσοδος για το κοινό στην πλατεία Αριστοτέλους είναι ελεύθερη. Οι τελικοί ανδρών και γυναικών θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ3.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Πέμπτη 7 Ιουνίου

10.00-21.00: Προκριματικά ανδρών (Μίκρα)

Παρασκευή 8 Ιουνίου

15.00-21.00: Προκριματικά γυναικών (Μίκρα)

09.00-22.00: Κυρίως ταμπλό ανδρών (πλατεία Αριστοτέλους)

Σάββατο 9 Ιουνίου

09.00-18.00: Κυρίως ταμπλό γυναικών (πλατεία Αριστοτέλους)

18.00-22.00: Προημιτελικά ανδρών (πλατεία Αριστοτέλους)

Κυριακή 10 Ιουνίου

10.00-13.00: Προημιτελικά γυναικών (πλατεία Αριστοτέλους)

13.00-15.00: Break

15.00: Ημιτελικά γυναικών (πλατεία Αριστοτέλους)

16.30: Προημιτελικά ανδρών (πλατεία Αριστοτέλους)

19.15: Τελικός γυναικών (πλατεία Αριστοτέλους – ΕΡΤ3)

20.00: Τελικός ανδρών (πλατεία Αριστοτέλους – ΕΡΤ3)

21.00: Απονομές

Και All star…

Πολλές παράλληλες εκδηλώσεις θα υπάρξουν κατά την διάρκεια του Thessaloniki Masters και μία εξ αυτών θα είναι η αναμέτρηση All-Star Game, όπου θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Φρέντι Μπρουκς, ο Θάνος Τερζής, ο Νίκος Σμαραγδής και ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης. «Σας ευχαριστώ όλους για την πρόσκληση. Ένα μεγάλο μπράβο στην Ομοσπονδία και στον Δήμο Θεσσαλονίκης για τη διοργάνωση. Το πατρικό μου είναι 10 λεπτά από την Αριστοτέλους και είναι σημαντικές οι εκδηλώσεις αυτές για την πόλη. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο all star game, θέλουμε να βάλουμε και εμείς το λιθαράκι μας και ελπίζω να είναι το έναυσμα για περισσότερες διοργανώσεις στη Θεσσαλονίκη» σχολίασε ο Θάνος Τερζής με τον Νίκο Σμαραγδή να συμπληρώνει: «Η αλήθεια είναι ότι έστω και σε all star game, για πρώτη φορά θα παίξω beach volley. Μακάρι τα προηγούμενα χρόνια να είχα τον χρόνο να ασχοληθώ και με το άθλημα της άμμου. Παρατηρώ ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια να επαναφέρουν την αίγλη του παρελθόντος. Βλέπω ότι θα υπάρχουν πολλά δυνατά ζευγάρια και θα γίνουν όμορφοι αγώνες. Είμαι χαρούμενος που η Θεσσαλονίκη και η πλατεία Αριστοτέλους θα είναι στο επίκεντρο της καθημερινότητας και το κέρδος για το beach volley είναι τεράστιο». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.