Βαρυχειμωνιά…

Παρά τη λιακάδα που «έλουζε» το λεκανοπέδιο της Αττικής το πρωί της Παρασκευής, η προπόνηση του Αρη, διεξήχθη στο βοηθητικό Κ2 του ΟΑΚΑ υπό συνθήκες βαρυχειμωνιάς.

Παρά τη λιακάδα που «έλουζε» το λεκανοπέδιο της Αττικής το πρωί της Παρασκευής, η προπόνηση του Αρη, διεξήχθη στο βοηθητικό Κ2 του ΟΑΚΑ υπό συνθήκες βαρυχειμωνιάς. Ο αποκλεισμός από τον Ατρόμητο, το προηγούμενο βράδυ στο Περιστέρι, έχει επιφέρει ένα κλίμα απέραντης απογοήτευσης στις τάξεις της ομάδας η οποία καλείται σε λιγότερες από 36 ώρες να κοντραριστεί εκ νέου με το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος (πάντα σε συνεργασία με τον Γιώργο Σεμερτζίδη) θα καθοδηγήσει τους κιτρίνους και σε αυτή την αναμέτρηση για την οποία η προετοιμασία ξεκίνησε. Οσοι αγωνίστηκαν στο ματς του κυπέλλου, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε πιο δυνατούς ρυθμούς.

Σίγουρος απόντας την Κυριακή θα είναι ο αποβληθείς, Νέρι Καστίγιο, ενώ ερωτηματικά εγείρονται για τους Φατί και Γιαννιώτα οι οποίοι ταλαιπωρούνται από μικροπροβλήματα τραυματισμών. Η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο, προκειμένου ο Μιχαλήτσος να καταρτίσει την αποστολή του αγώνα.

Σε ότι αφορά το θέμα του Μασάδο, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό σημείο και δεν αποκλείεται, ακόμη και εντός της ημέρας να υπάρξουν ανακοινώσεις. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Σέρχιο Κόκε.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.