Τέλος συνεργασίας με Μολυβδά

Αποχώρηση από το τεχνικό επιτελείο της ΚΑΕ Άρης, μετά από συζήτηση με τον Βαγγέλη Αγγέλου – Μήνυμα Παπαγεωργίου στις νέες γενιές.

Αποχώρηση από το τεχνικό επιτελείο της ΚΑΕ Άρης, μετά από συζήτηση με τον Βαγγέλη Αγγέλου – Μήνυμα Παπαγεωργίου στις νέες γενιές.

Εξέλιξη σε ό,τι αφορά στη σύνθεση του τεχνικού επιτελείου της ΚΑΕ Άρης σημειώθηκε σήμερα (7/6). Μετά από συζήτηση του Βαγγέλη Αγγέλου με τον συνεργάτη του, Θανάση Μολυβδά, αποφασίστηκε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών. 

Αυτό που μένει να φανεί, πλέον, είναι αν ο Αγγέλου θα προβεί σε εύρεση αντικαταστάτη για τη συγκεκριμένη θέση ή αν συνεχίσει το τεχνικό επιτελείο με μείον ένα άτομο στη σύνθεσή του. Σε ανακοίνωσή τους οι «κίτρινοι» τονίζουν: «Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ευχαριστεί θερμά τον Θανάση Μολυβδά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Στο μεταξύ, όπως είναι γνωστό η ΚΑΕ Άρης διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ μίνι για αγόρια (γεννημένα το 2005 και το 2006) με την ονομασία «Golden Cup», την Παρασκευή και το Σάββατο 8 και 9 Ιουνίου αντίστοιχα, στο «Nick Galis Hall» με τη συμμετοχή των Άρη, ΠΑΟΚ, Ηρακλή και ΧΑΝΘ.

Με αφορμή τη διοργάνωση του τουρνουά, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «κίτρινης» ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, που είχε την ιδέα της διεξαγωγής του, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας Αιμοδοσίας (13 Ιουνίου) η Άρης ΚΑΕ, η οποία είναι πάντα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα, διοργανώνει τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών, στο οποίο θα πάρουν μέρος τέσσερις ιστορικές ομάδες της πόλης. Η Άρης ΚΑΕ έχει δημιουργήσει τη δική της Τράπεζα Αίματος, διοργανώνοντας Αιμοδοσίες, και θέλει να στείλει το μήνυμα στα παιδιά ότι από μικρή ηλικία θα πρέπει να βοηθούν με όποιον τρόπο μπορούν τον συνάνθρωπό τους”.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.