Φερέιρα: «Δώστε τα όλα για το πρωτάθλημα»

Να σηκώσουν κεφάλι και να κυνηγήσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Να σηκώσουν κεφάλι και να κυνηγήσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη της προπόνηση της Παρασκευής και τους ζήτησε μόνο τη νίκη στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Φερέιρα τόνισε χαρακτηριστικά στους «πράσινους»: «Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Κοιτάμε το πρωτάθλημα, το οποίο είναι ο μεγάλος στόχος μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος. Θέλω να δείξουμε χαρακτήρα και να παλέψουμε περισσότερο στην συνέχεια. Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια, όπως το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα πρέπει να παλέψουμε για τη νίκη».

Από εκεί και πέρα, δέκα ημέρα θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Ρούντολφ Γκέργκελι, όπως έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής έχει υποστεί τράβηγμα στον δεξιό τετρακέφαλο και δεν υπολογίζεται για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Επίσης, με τον Σαριέγκι να συμμετέχει σε μέρος του κανονικού προγράμματος της Παρασκευής συνεχίστηκε η προετοιμασία των «πράσινων». Ο Βάσκος αμυντικός δεν υπολογίζεται για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως επίσης και ο Καραγκούνης ο οποίος έχει κάρτες. Για αυτό τον λόγο ο Έλληνας μέσος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Επίσης, ο Νίνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο Τριανταφυλλόπουλος από την ομάδα Νέων. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πανιώνιο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα το οποίο προέβλεπε ζέσταμα και στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2».

Τετ-α-τετ με Λάζαρο
Τέλος, ο Φερέιρα είχε τετ-α-τετ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τον οποίο προετοιμάζει για την επιστροφή του στην ενεργό δράση. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, στο τέλος Ιανουαρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.