Προηγήθηκε, επαναπαύτηκε και το πλήρωσε η Ισλανδία

Μετά από τρεις σερί ήττες, η Ισλανδία ήθελε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της στο παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή (16 Ιουνίου).

 Μετά από τρεις σερί ήττες, η Ισλανδία ήθελε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της στο παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή (16 Ιουνίου).
Υποδέχτηκε την Γκάνα που προετοιμάζεται για το κύπελλο Εθνών Αφρικής, μια και αποκλείστηκε από τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η Ισλανδία προηγήθηκε με σκορ 2-0, αλλά οι παίκτες του Χάλγκριμσον επαναπαύτηκαν, με αποτέλεσμα οι Αφρικανοί να φύγουν με την ισοπαλία.
Το προβάδισμα στην Ισλανδία έδωσε μόλις στο 6ο λεπτό ο 35χρονος Κάρι Άρνασον και στο 40΄ ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Άλφρεντ Φιμπόγκασον, πέτυχε το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Γκάνα παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη και αφού αρχικά μείωσε στο 66΄με τον Καζίμ Νούχου, έφτασε στην ισοφάριση στο 87΄με τον 24χρονοα άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης, Τόμας Πάρτεϊ, μετά την ασίστ του Ατσεαμπόνγκ.
Η Ισλανδία θα ταξιδέψει στην Ρωσία χωρίς νίκη στα 4 τελευταία ματς που έδωσε (3 ήττες – 1 ισοπαλία). Από την άλλη πλευρά η Γκάνα παρέμεινε αήττητη για 6ο συνεχόμενο παιχνίδι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.