Μέμος Μπεγνής: «δεν πληρώνω το χαράτσι»

«Δεν έχω αυτοκίνητο λόγω της οικονομικής κρίσης και δεν πληρώνω το χαράτσι», δήλωσε ο Μέμος Μπεγνής και αποκάλυψε πόσο τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση και πώς τα βγάζει πέρα!

«Δεν έχω αυτοκίνητο λόγω της οικονομικής κρίσης και δεν πληρώνω το χαράτσι», δήλωσε ο Μέμος Μπεγνής και αποκάλυψε πόσο τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση και πώς τα βγάζει πέρα!
Ξεκαθαρίζοντας πως και οι ηθοποιοί έχουν κάνει περικοπές, ο Μέμος παραδέχθηκε στην εκπομπή «Μίλα» πωςέχει περιορίσει τα έξοδά του στο μισό.
«Έδωσα το αμάξι μου που το είχα πάρει με leasing γιατί δεν μπορούσα να το πληρώνω άλλο, κατέβασα το ενοίκιό μου στο σπίτι, έκοψα το βραδινό φαγητό έξω, κάθομαι σπίτι με φίλους και βλέπουμε ταινίες και δεν πάω τα ταξίδια που πήγαινα», εξομολογήθηκε.
Αναφέροντας πόσο άδικα είναι τα μέτρα, ο νεαρός ζεν πρεμιέ ξέσπασε για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας. «Όπως όλος ο κόσμος έχει κόψει και έχει λαλήσει , έτσι κι εγώ!… Είναι αντισυνταγματικό αυτό που συμβαίνει και από εκεί και πέρα σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν πληρώνω το χαράτσι ούτε στη ΔΕΗ, ούτε στην εφορία, γιατί δεν τον χρωστάω σε κανένα», είπε, προσθέτοντας πως ο ίδιος έχει πάρει μέρος σε πορείες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.
Τέλος, ο Μέμος δεν έκρυψε ότι λόγω της κρίσης που περνά η οικονομία και το επάγγελμα του ηθοποιού άνοιξε με δύο φίλους του εστιατόριο γνωστής αλυσίδας στη γενέτειρά του, στη Σαλαμίνα. «Αυτό είναι σιγουράκι. Το φθηνό φαγητό είναι σιγουράκι», είπε και εξομολογήθηκε πως χρέη διευθυντή στο μαγαζί εκτελεί η μητέρα του και προϊστάμενος είναι ο αδερφός του.

Πηγή: celebnews.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.